Δημητρέλος: Η διοίκηση Αδαμίδη «έχασε» τις ρυθμίσεις

12:12 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Όσο η ΑΕΚ πλήρωνε τις υποχρεώσεις της προς την εφορία, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, ούτε με την ασφαλιστική ενημερότητα, ούτε με μεταγραφές (άσχετα αν δεν θα έκανε), ούτε με την προώθηση νέων παικτών, κάνοντας τους επαγγελματικά συμβόλαια, ούτε ακόμα και με την σφράγιση των εισιτηρίων για τα εντός έδρας παιχνίδια. Ωστόσο, ο Σταύρος Αδαμίδης, σε συνέχεια του... καταστροφικού του έργου στην ΑΕΚ, έχασε τις ρυθμίσεις που είχαν επιτευχθεί, με αποτέλεσμα η ομάδα να βιώνει απίστευτες

στιγμές ξεφτίλας, όπως συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο ματς με τον ΟΦΗ. Ο Ανδρέας Δημητρέλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM, αποκάλυψε πως αυτές οι ρυθμίσεις «χάθηκαν» εξαιτίας της προηγούμενης διοίκησης που δεν πλήρωνε τις υποχρεώσεις της και για αυτό φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα της Πειθαρχικής, τις υπογραφές των παικτών και τις επαφές που έχει με τους μετόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρέλου

-Για τις υπογραφές του νέου διακανονισμού:

««Εγώ ξέρω ότι χθες μας έφεραν τα συμφωνητικά δέκα παίκτες και ελπίζω σήμερα να έρθουν και τα υπόλοιπα. Θα πρέπει να το υπογράψουν όλοι, όχι γιατί η ΑΕΚ ήταν συνεπής μαζί τους αλλά γιατί τους συμφέρει. Θα πρέπει να υπογράψουν για να μεταφέρουν την πίεση στους μετόχους.

Σκεφθείτε ότι -μιλάμε υποθετικά- να μην υπογράψουν οι αθλητές και τιμωρηθεί η ομάδα... Υπάρχουν δύο λόγοι που τους καλώ να υπογράψω. Ο πρώτος είναι για να πάρουν τα χρήματά τους και ο δεύτερος για να μην υπάρχει τιμωρία της ομάδας».

-Για την στάση των εργαζομένων που έχουν φύγει από την ομάδα:

«Είναι 12 τα άτομα που έχουν φύγει από την ομάδα, και 16 εάν υπολογίσουμε και τους προπονητές. Έχουμε 8 «ναι» και δεν έχουμε απάντηση από την πλευρά του Χιμένεθ. Τους εξηγούμε ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Η πλευρά του Χιμένεθ αξιώνει τα διπλά χρήματα από αυτά που είχε συμφωνηθεί να λάβει το Νοέμβριο».

-Εάν έχει μιλήσει με τους μετόχους;

«Με τους μετόχους επικοινωνώ μέσω e-mail. Έχω πάρει απαντήσει σε κάποια και σε άλλα όχι. Γνώριζαν για το ποσό που χρειάζεται αλλά δεν είχαν ενημερωθεί για τα 2,5 εκατομμύρια, το που και σε ποια αναλογία θα δοθούν».

-Γιατί ανέλαβε μια τέτοια ευθύνη:

«Το έχω πει ξανά. Μετά την παραίτηση του κ.Αδαμίδη τέθηκε θέμα Πρωτοδικείου. Θα ήταν πολύ κακό να μην μπορεί για μια ολόκληρη ΑΕΚ να βρεθεί ένα άτομα για πρόεδρος αφού οι μέτοχοι επιθυμούν να μετέχουν. Σημαντικό είναι το γεγονός που πλέον πάμε στην UEFA με ένα διοικητικό σχήμα. Φανταστείτε πόσο κακό θα ήταν να έβλεπαν στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ένα σχήμα διορισμένο από τα δικαστήρια».

-Για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ:

«Ευελπιστώ ότι θα έχουμε λύσεις και ότι το πρόβλημα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία, που έχουμε κάνει βάσει νέων νόμων να μπούμε σε κάποιες ρυθμίσεις. Εφόσον μπούμε θα πληρώνουμε μηνιαίως αυτά που μας αναλογούν ως εταιρεία και θα έχουμε ενημερότητα από την εφορία. Ευελπιστώ ότι θα έχουμε».

-Για τις προθέσεις του Νίκο

Keywords
Τυχαία Θέματα