Δημοσίευμα για Ισάεφ και ΑΕΚ

16:55 1/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ένα περίεργο, όσο και απρόσμενο ρωσικό δημοσίευμα, παρουσιάζεται σήμερα στην ιστοσελίδα «championat.com», όπου φέρεται να έχει επικοινωνήσει με συνεργάτη του Ρολάντ Ισάεφ, προκειμένου να αποσπάσει πληροφορίες για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ρώσου πολυεκατομμυριούχου και του Σταύρου Αδαμίδη. Συγκεκριμένα, το εν λόγω site φιλοξενεί ανώνυμη δήλωση ανθρώπου από τον κύκλο του Ισάεφ, που τονίζει: «Αυτές οι

πληροφορίες που έρχονται από την Ελλάδα και παράγονται από τα ΜΜΕ της χώρας, είναι αναξιόπιστες. Ο Ρολάντ Ισάεφ δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ», είναι η επίμαχη δήλωση.

Έτσι λοιπόν, μετά την ανεπίσημη δήλωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, έρχεται μία παρόμοια και από την πλευρά του Ισάεφ και αυτό είναι που προκαλεί και τα περισσότερα ερωτηματικά. Χωρίς βεβαίως να κρατάμε μία ελπίδα, που ίσως δεν υπάρχει, καμία από τις δύο διαψεύσεις δεν είναι όσο πειστικές θα έπρεπε, για τόσο σοβαρά θέματα, αφού γίνεται μέσω διοχέτευσης στον Τύπο (της κάθε χώρας) και μάλιστα η ρωσική δεν έχει και κάποιο όνομα. Όπως όνομα δεν έχει και ο συντάκτης του συγκεκριμένου άρθρου, αλλά πηγή είναι η ίδια η ιστοσελίδα. Και όλα αυτά για ένα θέμα που έχει παρουσιαστεί ως πολύ πρώιμο και καμία λεπτομέρεια (των διαπραγματεύσεων) δεν έχει παρουσιαστεί από μερίδα του Τύπου. Πόσο μάλλον από τους Ρώσους, που κάνουν για πρώτη φορά αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα