Δημούτσος: Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε

09:37 25/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Λιβαδειά ο Ατρόμητος είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη αλλά τελικά και το τελικό 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ένα αποτέλεσμα που ήθελαν οι παίκτες σύμφωνα με τον Ελίνι Δημούτσο.

Σε δηλώσεις του στην NOVA, ο νεαρός μέσος τόνισε: "Παίξαμε πολύ καλά, κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια, κάναμε ευκαιρίες και τελικά ήρθε το γκολ. Ήταν λογικό ο Παναθηναϊκός

να μπει στην αρχή δυνατά, είναι μεγάλη ομάδα μην το ξεχνάμε. Δεν γινόταν αλλιώς και γίναμε πιο επιθετικοί όταν δεχτήκαμε το γκολ. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες και πήραμε ένα αποτέλεσμα που θέλαμε".
Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Ατρόμητος, ο Δημούτσος δήλωσε: "Για εμένα είναι σημαντικό να κάνουμε ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα σε άλλα παιχνίδια μπορεί να έρθει εύκολα το γκολ, σε άλλα πιο δύσκολα. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".
Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο πρώην παίκτης των "πράσινων" τόνισε: "Ο Παναθηναϊκός είχε πίεση και το είδαμε αυτό στο γήπεδο. Τον περίμενα καλύτερο, ωστόσο είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα μου ότι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ήταν και πιο κουρασμένος ο Παναθηναϊκός και αυτό μας βοήθησε".

Keywords
Τυχαία Θέματα