Διώχνουν τον Μελισσανίδη

09:57 6/3/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για μία ευκαιρία που χάνεται, βλέπει η εφημερίδα τον Δημήτρη Μελισσανίδη γράφοντας στο ρεπορτάζ της αναλυτικά: "Η πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Γιάννης Βούρος όταν συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και εξασφάλισε τη θετική του διάθεση φαινόταν πως μπορούσε να αλλάξει το μέλλον. Αλλά η νέα αρνητική στάση των μετόχων, όπως εκφράστηκε μέσω της ανακοίνωσης των Χατζηιωάννου και Γκούμα, τινάζει στον αέρα την υπόθεση και στερεί από την Ενωση

ακόμα μια ιστορική ευκαιρία.

«Τους είπα ελάτε να τα βρούμε για να σώσουμε την ομάδα παρά τα χρέη που δημιούργησαν, αλλά δεν έρχονται και κρύβονται πίσω από δικαιολογίες» έλεγε χθες σε συνομιλητές του ο Μελισσανίδης, εκφράζοντας την απογοήτευση για όσα συμβαίνουν. Διότι είναι πραγματικότητα πως ο «τίγρης» είχε λάβει τις αποφάσεις του.

Μολονότι έχει πιεστεί επιχειρηματικά από την έντονη οικονομική κρίση, έστω κι αν γνωρίζει πως το άνοιγμα που δημιούργησε η νυν μετοχική ομάδα στην ΠΑΕ αποτελεί ασήκωτο φορτίο, αντιλαμβανόμενος τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει ο σύλλογος τα έβαλε στην άκρη και μπήκε στο παιχνίδι.

Ωστόσο, όση κι αν είναι η επιθυμία του Μελισσανίδη να ασχοληθεί με την ΑΕΚ και να βοηθήσει, δεν μπορεί να μην αντικρίσει τα πραγματικά δεδομένα. Η ΠΑΕ έχει ανοίγματα που υπερβαίνουν τα 50 εκατ. ευρώ και χρειάζεται μεγάλη συνεισφορά απ' όλους.

Ο «τίγρης» έδειχνε διατεθειμένος να συνεισφέρει με σημαντικό ποσό, αρκεί να υπήρχε ενεργοποίηση και από τους υπολοίπους. Αλλωστε, θα τους έβγαζε από το αδιέξοδο και θα τους έδινε προοπτική να μην πετούν πια τα χρήματα σε τρύπιο βαρέλι, αλλά να αξιοποιηθούν για τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας και την προοπτική του γηπέδου. Ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να τους κάνει... μάγκες, αλλά οι μέτοχοι κάνουν πίσω για ακόμα μία φορά". Λόγος φυσικά γίνεται και για τα κορίτσια της ΑΕΚ στο βόλεϊ με το GOAL να γράφει: "Βασίλισσα! Αγκαλιά με τον τίτλο η ΑΕΚ στην Α1 γυναικών. Αποθέωση από 1.000 οπαδούς της στο εύκολο 3-0 επί του Ολυμπιακού".

SPORTDAY

Η έκκληση του Μιχάλη Τροχανά προς τους Πόλυ Χατζηϊωάννου και Γκίκα Γκούμα "να μην γίνουν οι... νεκροθάφτες της ΑΕΚ και να πουν "ναι" στη συνάντηση των 5 για τη σωτηρία της ομάδας" είναι το κεντρικό θέμα της SD στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, η οποία τονίζει πως "η μεγάλη ευκαιρία για την επάνοδο του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν πρέπει να χαθεί". Επιπλέον η εφημερίδα γράφει: "Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει προ πολλού, οι μέρες περνούν και η στάση των ανθρώπων που κρατούν τις τύχες της ΑΕΚ στα χέρια τους δεν αλλάζει. Η αναβλητικότητα όχι απλώς για αποφάσεις, αλλά έστω και για τη μεταξύ τους συνάντηση συνεχίζεται. Την ίδια ώρα, θα πρέπει μέχρι τις 20 Μαρτίου να βρεθούν 2,5 εκατ. ευρώ για τους διακανονισμούς που έγιναν πρόσφατα και επιπλέον 7 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο. Τα προσδοκώμενα έσοδα, όσα δηλαδή δεν έχουν δεσμευτεί για άλλες υποχρεώσεις, δεν ξεπερνούν μέχρι το καλοκαίρι τις 250.000 ευρώ και η κατάσταση στην ΠΑΕ είναι δραματική".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Σαν... παράκληση είναι το ση

Keywords
Τυχαία Θέματα