Διώχνουν τον Ράγιος για το εγκληματικό τάκλιν (VIDEO)

12:27 11/3/2014 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες ώρες το κλίμα στο Ισραήλ είναι ασήκωτο για τον Ρούμπεν Ράγιος μετά το εγκληματικό τάκλιν που έκανε στον Ραφί Νταχάν ο οποίος υπέστη ρήξη συνδέσμων και θα μείνει εκτός δράσης για 6-9 μήνες.
Ο Τύπος του Ισραήλ επιτίθεται στον πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης για την ενέργεια του ενώ η ομάδα του, η Μακάμπι Χάιφα, σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον παραχωρήσει, είτε με πώληση είτε με δανεισμό.
Την ίδια στιγμή, η ομάδα του Ραφί Νταχάν, η Μπνέι Γεχούντα εμφανίζεται έτοιμη να υποβάλει μήνυση στον Ράγιος ο οποίος κινδυνεύει και με αποκλεισμό 10 αγωνιστικών.

Σε δηλώσεις του το... θύμα της ιστορίας, ο Ραφί Νταχάν, τόνισε: "Δεν αποδέχομαι την απολογία του Ράγιος. Υπάρχει Θεός και μόνο αυτός μπορεί να τον συγχωρέσει. Πρέπει να τον τιμωρήσει όχι μόνο η Λίγκα, αλλά και η ίδια η ομάδα του. Πήγε να με τραυματίσει και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.
Ακόμη παίρνω μορφίνη, δεν μπορούσα να κοιμηθώ χθες από τον πόνο. Υποφέρω και θα πρέπει για τους επόμενους μήνες να συνηθίσω να μετακινούμαι με το καροτσάκι. Όμως δεν το βάζω κάτω και θα επιστρέψω δυνατός".
Παρά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ο Ραφί Νταχάν δεν απέκλεισε να γίνει κανονικά ο γάμος του στο τέλος του μήνα όπως έχει προγραμματιστεί. Όσο για τον Ράγιος, ο Ισπανός βρίσκεται στην πατρίδα του για να ηρεμήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα