Διπλό Ευρώπης η Αθλέτικ Μπιλμπάο

08:31 29/10/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA 10η αγωνιστική

Χετάφε-Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1
Γήπεδο: Alfonso Perez

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Αθλέτικ Μπιλμπάο η οποία κέρδισε 1-0 την Χετάφε και όχι μόνο απέκτησε πλεονέκτημα για την έξοδο στο Europa League, στο +6 από την αντίπαλο της, αλλά πλέον βρίσκεται έναν πόντο μακριά από την πρώτη τετράδα που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Δυο ήταν οι

φάσεις που έκριναν την αναμέτρηση στο "Alfonso Perez" και η πρώτη έγινε στο 9ο λεπτό όταν ο Σουασέτα έδωσε την πάσα για τον Λαπόρτε που έκανε το 0-1 για την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ένα λεπτό πριν από την ανάπαυλα η Χετάφε, και ενώ προηγουμένως είχε χάσει δυο πολύ καλές ευκαιρίες σε τετ α τετ, κέρδισε πέναλτι με τον Κάστρο να εκτελεί και τον τραυματία Ιραϊθόθ να αποκρούει κρατώντας το μηδέν για την Μπιλμπάο.
Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να παίρνει το σπουδαίο τρίποντο και να κοιτάζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Βαλέρα. Λόπεθ, Ράφα, Λάγκο, Μπόρχα (69' Λαφίτα), Μοσκέρα, Πέδρο Λεόν, Σαράμπια, Ντιέγκο Κάστρο (58' Κιπριάν), Κολούνγκα (85' Γκαβιλάν)
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ (46' Ερερίν), Ιραόλα, Γκουρπέγκι, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγκα, Ιτουράσπε, Ρίκο, Ντε Μάρκος, Αντέρ Ερέρα (87' Σαν Χοσέ), Σουσαέτα (70' Μπενιάτ), Αντούριθ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα