Διπλό με Λάζαρο και Καρνέζη

20:18 7/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 6η αγωνιστική

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Skoda Ξάνθη Αρένα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟ

που με πρωταγωνιστές τους Χριστοδουλόπουλο και Καρνέζη νίκησε την Ξάνθη με 2-1. Την... παράσταση έκλεψαν οι αντιδράσεις του σκόρερ του ΠΑΟ στα δύο γκολ με πρωταγωνιστή το μαλλί του.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξαν το σκορ όταν μετά από μπαλιά του Μαρσελίνιο ο Μαρκόφσκι από κοντά έκανε το 1-0. Η συνέχεια όμως ανήκε στον ΠΑΟ. Στο 10' πήρε πέναλτι σε τράβηγμα του Τοτσέ από τον Βάλλα με τον Ισπανό επιθετικό να εκτελεί και να μην μπορεί να "νικήσει" τον Βιβιανί. Παρ' όλα αυτά η ομάδα του Φερέιρα συνέχισε να ψάχνει την ισοφάριση και αφού απείλησε στο 20' με τον Σισοκό έκανε έξι λεπτά μετά το 1-1 με σουτ του Χριστοδουλόπουλου. Πριν καλά καλά η Ξάνθη κατάλάβει τι έγινε ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟ με σκόρερ και πάλι τον Λάζαρο που πέρασε τον Κομεσίδη και πλάσαρε ιδανικά. Στο πρώτο γκολ δεν είχε πανηγυρίσει αλλά απλά έφτιαξε το μαλλί του. Μετά το δεύτερο ξέσπασε και φώναξε: "Έτσι σας γαμ... με αυτό το μαλλί".

Το δεύτερο μέρος ήταν μια άλλη ιστορία. Κακός ρυθμός και τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί κυρίως να διαφυλάξει το αποτέλεσμα. Στο 51' σκόραρε με τον Τοστέ αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ και η επόμενη φάση ήρθε στο 72' όταν ο Καρνέζης έδιωξε εκπληκτικά το σουτ του Πλατέλλα. Ο γκολκίπερ των "πρασίνων" είπε όχι και στο 84' όταν με ενστικτώδη επέμβαση έδιωξε την μπάλα μετά την κεφαλιά του Φλίσκα. Στις καθυστερήσεις ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ.

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κωστένογλου): Βιβιανί, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Μαρσελίνιο (77'Ονουάτσι), Νακάς (46'Πλατέλλας), Μαρκόφσκι, Φλίσκας, Βασιλακάκης (70'Μάνταλος), Ντάνι.

ΠΑΟ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σισοκό, Πίντο, Βιτόλο, Τοτσέ (74'Φορναρόλι), Χριστοδουλόπουλος (88'Μαρίνος), Σεϊταρίδης, Ζέκα (65'Μαυρίας), Βύντρα, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα