Χαμένες και οι δύο

14:52 31/3/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Στο 1-1 έμειναν Ατλέτικο και Βαλένθια, με την πρώτη να μην μπορεί να περάσει τη Ρεάλ και τις νυχτερίδες να παραμένουν εκτός τετράδας.

Στο 2ο λεπτό ο Πιάτ έκλεψε από τον Γκοδίν, αλλά νικήθηκε από τον Κουρτουά, ενώ στο 5' ο Περέιρα έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Ζόνας από κοντά έκανε το 1-0 με σουτ. Ωστόσο η απάντηση της Ατλέτικο ήταν άμεση κι έφερε τα ματς στα ίσα στο επόμενο λεπτό. Ο Αρντά έκανε την μπαλιά και ο Φαλκάο έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Βαλένθια και με πλασέ στην κίνηση

νίκησε τον Κουρτουά. Στο 21' ο Βέλγος γκολκίπερ των γηπεδούχων είπε όχι σε σουτ του Παρέχο, ενώ και στο 34' πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση.

Στο 59' ο Άλβες είπε όχι σε σουτ του Φαλκάο, ενώ και στο 62' απέκρουσε την κεφαλιά του Γκοδίν.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Λουίς, Γκοδίν, Μιράνδα, Μανκίγιο, Μάριο Σουάρες, Γκάμπι, Τουράν (26' Γκαρσία), Κοκε, Φαλκάο, Κόστα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Περέιρα, Κόστα, Ματιέ, Γουαρδάδο, Παρέχο, Τ.Κόστα, Μπανέγκα (66' Κανάλες), Πιάτι (83' Βιέρα), Ζόνας, Βαλντές (64' Σισοκό).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ- ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 2-2
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατς

Εσπανιόλ και Σοσιεδάδ βολεύτηκαν με την ισοπαλία 2-2 με τους Βάσκους να βρίσκονται ξανά στην τετράδα.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Εσπανιόλ που άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Γκαρσία. Ωστόσο η Σοσιεδάδ ανέβασε στροφές κι έφερε το ματς στα ίσα στο 23' με τον Θουρουτούθα. Η Εσπανιόλ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Στουάνι στο 39ο λεπτό αλλά στο 75' ο Λόπες με αυτογκόλ έκανε το τελικό 2-2.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Άλβαρες (71' Ροντρίγκες), Μορένο, Κολότο, Λόπες, Φορλίν, Σάντσες, Βερδού (84' Μπαένα), Σιμάο (81' Πετρόφ), Στουάνι, Γκαρσία.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Θουμπικαράι, Κ.Μαρτίνεθ, Μ.Γκονζάλεθ, Ι.Μαρτίνεθ, Λα Μπέγια, Μπεργάρα (63' Ιφράν), Ιγιαραμέντι (74' Ρουμπέν Πάρδο), Θουρουτούθα, Πριέτο, Γκριέσμαν, Αγιρέτσε.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ- ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: 2-3
Γήπεδο: Ιμπεροστάρ

Σημεία ζωής έδειξε η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, που νίκησε με 3-2 μέσα στην έδρα της Μαγιόρκα.

Η Μαγιόρκα μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά, έχασε δύο καλές ευκαιρίες και άνοιξε το σκορ στ 20ο λεπτό. Ο Βίκτορ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μαρτσένα, και με σουτ που κόντραρε και λίγο, νίκησε τον Αρανθούμπια. Ωστόσο η Λα Κορούνια είχε άμεση απάντηση κι έφερε στα ίσα το ματς στο 27'. Ο Σίλβιο έκανε μεγάλη ενέργεια και με σουτ νίκησε τον Αουάτ.

Η Ντέπορ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 49ο λεπτό. Ο Πίτσι εκτέλεσε το φάουλ, οι Αγουιλάρ και Αϊτάμι έπιασαν τις κεφαλιές και ο Μαρτσένα εξ επαφής έκανε το 2-1. Μάλιστα στο 60' η Λα Κορούνια πέτυχε και 3ο γκολ, καθώς ο Πίτσι έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ, ο Αουάτ απέκρουσε αλλά η μπάλα έφτασε στον Ρίκι που έσπρωξε την μπάλα σε κενή εστία. Η Μαγιόρκα προσπάθησε να απαντήσει και κατάφερε να μειώσει στο 88' ο Άλφαρο.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ, Λούνα. Ζερομέλ, Νούνιες, Χάτον, Μαρτί (56' Μαρτί), Πίνα, Τισόνε (77' Μάρκεθ), Βίκτορ (56' Χέμεντ), Άλφαρο, Ντος Σάντος.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Αρανθούμπια, Πάμπλο, Αϊτάμι, Μαρτσένα, Σίλβιο, Αγουιλάρ, Ντομίνγκες, Βαλερόν (88' Ζε Κάστρο), Γκάμα (73' Σαλομάο), Πίτσι, Ρίκι (80' Ολιβέιρα).

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 1-3
Γήπεδο: Χοσέ Θορίγια

Μεγάλο διπλό για την Οσασούνα με 3-1 επί της Βαγιαδολίδ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Ρουμπέν στο 11ο μόλις λεπτό αλλά στο 50' ο Σόλα έφερε το ματς σε ισορροπία και ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2- στο 60'. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Νε Λας Κουέβας στο 69ο λεπτό.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Ερνάντεθ, Ρουκάβινα, Βαλιέντε, Μπαλενθιάγα, Έμπερτ (72' Ραμά), Ρουέδα, Ρούμπιο, Όσκαρ, Σάστρε, Μπουένο (61' Ομάρ), Μανούτσο (74' Γκέρα).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Νταμιά (46' Όιερ), ΡΟυμπέν, Λόλο, Μπερτράν, Αρίμπας (47' Πουνιάλ), Σίλβα, Ντε Λας Κουέβας (81΄Σεχούδο), Αρμεντέρος, Νίνο, Σόλα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα