Διπλό πρόκρισης για Μπάγερν

23:46 28/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΑΡΣΕΙΓ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Βελοντρόμ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο, Αλόνσο Φερνάντεθ, Χουάν Κάρλος Γιούστε.

Μόνο εάν αυτοκτονήσει πλέον η Μπάγερν Μονάχου θα χάσει την πρόκριση στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Βαυαροί νίκησαν με 2-0 την Μαρσέιγ μέσα στο «Βελοντρόμ» και έκαναν τεράστιο βήμα για να περάσουν στα ημιτελικά, ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στο «Αλιανζ Αρένα».

Καλύτερα μπήκε η γερμανική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο

του «Βελοντρόμ». Οι Βαυαροί είχαν τον έλεγχο του ματς, είχαν σωστή κυκλοφορία της μπάλας και δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στην άμυνα τους. Την πρώτη καλή φάση πάντως την έκαναν οι Γάλλοι στο 7' όταν ο Φανί αρχικά και στην συνέχεια ο Ρεμί δεν μπόρεσαν να σκοράρουν απο καλή θέση. Στο 15' η Μπάγερν απάντησε όταν ο Μίλερ μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή αλλά δεν βρήκε συμπαίκτη του. Μετά το πρώτο 20λεπτο η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμ ανέβηκε, πίεσε την Μπάγερν και... έψαξε το γκολ. Στο 42' το «άγγιξε» αλλά ο Νόιερ είπε «όχι» στον Λοίκ Ρεμί που είχε καλό σουτ. Αυτή που «χτύπησε» στο φινάλε του ημιχρόνου ήταν η Μπάγερν καθώς μετά απο εξαιρετική αντεπίθεση στο 44' η μπάλα έφτασε στον Μάριο Γκόμες και εκείνος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης η Μαρσέιγ μπήκε δυνατά και στο 47' είχε την πρώτη αξιόλογη φάση με κεφαλιά του Ρεμί, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Η απάντηση της Μπάγερν Μονάχου, η οποία έψαχνε το δεύτερο γκολ με αντεπιθέσεις, ήρθε στο 59' όταν ο Ριμπερί πέρασε την μπάλα στον Γκόμες αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Αντράντε. Ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά της Μαρσέιγ να απειλήσει με τον Ρεμί που πλάσαρε τον Νόιερ, ωστόσο ο Γερμανός τερματοφύλακας έσωσε την ομάδα του. Το δεύτερο γκολ που έψαχναν οι Βαυαροί το βρήκαν στο 69'. Ο Ρόμπεν έπαιξε το ένα δύο με τον Μίλερ, ο Ολλανδός μπήκε στην περιοχή και όμορφο πλασέ νίκησε τον Αντράντε. Μετά το δεύτερο γκολ των Γερμανών το ματς έχασε τον ρυθμό του, το 0-2 έμεινε μέχρι τέλους και η Μπάγερν Μονάχου πλέον μόνο με θαύμα δεν θα βρίσκεται στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΜΑΡΣΕΙΓ: Αντράντε, Αθπιλικουέτα, Ν' Κουλού, Μορέλ, Φανί, Ντιαρά (71' Σειρού), Μ' Μπιά, Αμαλφιτανό (68' Μπραντάο), Ρεμί, Αντρέ Αγιού, Βαλμπουενά.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Μπάντστουμπερ, Ριμπερί (78' Πράνιτς), Ρόμπεν, Αλάμπα, Λουίς Γκουστάβο, Κροος (63' Τίμοστσουκ), Μίλερ (70' Σβαινστάιγκερ), Γκόμες.

Keywords
Τυχαία Θέματα