Διπλό στη Νέα Σμύρνη η Κέρκυρα

19:12 20/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 7η αγωνιστική

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης

Μεγάλο αποτέλεσμα για την Κέρκυρα που πέρασε με νίκη από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας 1-0

του Πανιωνίου. Καλή εμφάνιση για την ομάδα του Μάντζιου που ήταν στημένη σωστά και άντεξε στα διαστήματα που οι "κυανέρυθροι" πίεζαν.

Κακό το πρώτο μέρος με τις φάσεις να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η Κέρκυρα είχε την πρώτη όταν στο 28' ο Ηλιάδης έκανε το σουτ και ο Περιστερίδης έδιωξε. Πέντε λεπτά μετά ο γκολκίπερ του Πανιωνιού είπε "όχι" και στο σουτ του Μπάρκογλου. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Σάμαρη στο 37' το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Αναστασόπουλος.

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στην επανάληψη και απείλησε στο 49' με ένα φάουλ του Σάμαρη. Η Κέρκυρα όμως αμύνθηκε σωστά και μετά το 65' ισορρόπησε το ματς. Στο 68' έχασε καλή ευκαιρία με τον Καραλή που τρία λεπτά μετά δεν "χαράμισε" την εξαιρετική πάσα του Λεόν και με πλασέ έκανε το 0-1. Μετά το σοκ ο Πανιώνιος πίεσε για την ισοφάριση. Είχε ένα καλό σουτ με τον Ντούντη στο 85' και το 90' ο Ρόβας από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Σάμαρης (74'Διαμαντάκος), Μενδρινός (63'Γουνδουλάκης), Αραβίδης (67'Ντούντης), Κολοβός, Καμπάνταης

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Μπουκουβάλας, Τσουμάνης (59'Αγρίτης), Καραλής, Ηλιάδης, Έντερ, Κοντοδήμος, Βασιλόγιαννης (59'Λεόν), Ζουμπουλάκης, Μπάρκογλου (81'Σταμόγιαννος)

Keywords
Τυχαία Θέματα