Δοκιμή με ρόμβο και χωρίς Πόποβιτς

14:10 13/11/2013 - Πηγή: AEK365

Αλλαγές ετοιμάζει ο Τραϊανός Δέλλας για το ματς Κυπέλλου της Κυριακής (14.15) με τον Άγιο Νικόλαο στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής αφού είδε και σήμερα τον Κορδέρο να κάνει ατομικό (δεν έχει πάντως κάτι σοβαρό) δοκίμασε στην προπόνηση ενδεκάδα με αλλαγές σε πρόσωπα και σε διάταξη. Έδειξε σχήμα με 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο στο οποίο μάλιστα απουσιάζει ο Πόποβιτς. Η δοκιμή του Δέλλα είχε πάντως μέσα τόσο τον Μπρούνο Τσιρίλο, όσο και τον Δημήτρη Ανάκογλου, που όπως φαίνεται επιστρέφουν στο βασικό σχήμα. Πιο συγκεκριμένα:

ο τέρμα ήταν ο Βούρας, δεξί μπακ ο Αργυρίου, αριστερό ο Πεταυράκης (ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα), στόπερ ήταν ο Τσιρίλο με τον Σταθάκη και πάμε στο κέντρο...
Εκεί μοναδικός κόφτης ήταν ο Ρόβας, έχοντας μπροστά του ως εσωτερικά χαφ τους Γεωργέα και Ανάκογλου, ενώ ο Γροντής ήταν στην κορυφή του "ρόμβου". Στην επίθεση ήταν το δίδυμο Μπρέσεβιτς, Ντακόλ. Στην προπόνηση το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση, με τους παίκτες να παίζουν για λίγα δίτερμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα