Δώνης: Υπάρχει μια υπερβολή από όλους

12:51 9/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στο εξωτερικό το ποδόσφαιρο το βλέπουν πιο χαλαρά, σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη, και δεν φέρνουν την καταστροφή μετά από ατυχή αποτελέσματα με τον Έλληνα τεχνικό να υποστηρίζει πως στην Ελλάδα υπάρχει μια υπερβολή από όλους και αδικαιολόγητο άγχος.

Σε δηλώσεις του στο NOVASPORTS FM 94.6, σε ερώτηση για την "γκέλα" του Ολυμπιακού κόντρα στην Δόξα Δράμας,

ο προπονητής του Ατρομήτου τόνισε: "Και όταν κερδίζεις και όταν χάνεις πρέπει να μιλάς. Στην χώρα μας υπάρχει μια υπερβολή από όλους. Είμαστε όλοι αγχωμένοι χωρίς λόγο. Στο εξωτερικό το βλέπουν πιο χαλαρά το ποδόσφαιρο, το βλέπουν σαν διασκέδαση, άσχετα από το αν επενδύουν πολλά χρήματα. Εδώ μετά από αποτελέσματα σαν και αυτό του Ολυμπιακού με την Δόξα Δράμας φέρνουμε την καταστροφή".

Για την πορεία του Ατρομήτου, ο Δώνης δήλωσε: "Το βασικό μας όπλο είναι η έδρα. Την πρώτη χρονιά στην ομάδα τερματίσαμε στην έβδομη θέση, επειδή είχαμε δυνατή έδρα. Πέρσι δεν το είχαμε αυτό σε τέτοιο βαθμό και μας στοίχισε. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να γίνουμε πιο οργανωμένοι και πιο σκληροί στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αν δείτε παιχνίδια μας στα τελευταία χρόνια, ο Ατρόμητος ήταν στις δυο πρώτες θέσεις μαζί με τον Ολυμπιακό. Φέτος έχουμε αλλάξει σχεδόν όλο το ρόστερ. Δεν έχουμε την ίδια παραγωγή φάσεων, αλλά όταν σκοράρουμε, είναι δύσκολο να μας κάνει ο αντίπαλος φάσεις, αν εξαιρέσουμε το χθεσινό ματς".

Για την στήριξη των οπαδών της ομάδας, ο Δώνης τόνισε: "Ομάδες σαν την δική μας πρέπει να δημιουργούν μια βάση και να κάνεις τους ποδοσφαιριστές να πιστέψουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα. Η ομάδα μας είναι πολύ καλά οργανωμένη, δεν έχει οικονομικά προβλήματα αλλά δεν έχει το ειδικό βάρος που όταν δεν είναι σε καλή μέρα, θα την βοηθήσει να φτάσει στην νίκη. Εμείς προσπαθούμε να προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο και να αποκτήσουμε πιο δυνατή έδρα, για να γινόμαστε κάτι σαν φόβητρο. Παρότι είμαστε ο μεγαλύτερος Δήμος, ο κόσμος έχει απορροφηθεί από τις μεγαλύτερες ομάδες".

Keywords
Τυχαία Θέματα