«Δώρο» για τον Λίνεν η επιστροφή «Τσαμούρ»

19:22 9/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στα τέλη Αυγούστου μπήκε στο χειρουργείο για να «διορθώσει» το πρόβλημα που άφησε η προηγούμενη επέμβαση, μετά από ένα καλό καλοκαίρι για τον ίδιο. Γύρισε στην ΑΕΚ και στα καλοκαιρινά φιλικά της Αγγλίας ήταν ο βασικός αριστερός μπακ της Ένωσης. Ωστόσο, το χειρουργείο άφησε πίσω τον Μιχάλη Τσαμουρλίδη… Εδώ και περίπου 10 ημέρες γύρισε ξανά στην αγωνιστική δράση και το Σάββατο πήρε 82 λεπτά

συμμετοχής με εντολή του Έβαλντ Λίνεν στο ματς της U-20. Και αυτό γιατί ήθελε ο Γερμανός τεχνικός να του δώσει ένα ικανοποιητικό διάστημα συμμετοχής για να «ζεσταθεί», να πάρει… μπρος και να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Ο «Τσαμούρ» τα πήγε πολύ καλά ως αριστερός μπακ και ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ στο 1-3 επί του Πανθρακικού. Η εμφάνιση του αυτή ήταν το καλύτερο δυνατό για τον νεαρό. Ο Λίνεν στις προπονήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης θα δει τον 20χρονο μπακ και εκεί θα αποφασίσει αν τον πάρει μαζί του στην Καβάλα για το ματς του Κυπέλλου. Αν δεν τον πάρει είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τον έχει στην αποστολή του επαναληπτικού μία εβδομάδα αργότερα στο ΟΑΚΑ.

Το σημαντικό όμως είναι ότι η ΑΕΚ με δεδομένο το πρόβλημα στο αριστερό άκρο και τον Λαγό τραυματία, αναγκάζεται να «βαφτίζει» ακραίους αμυντικούς, παίκτες άλλων θέσεων (Αρκούδας, Κοτσαρίδης), ενώ θέλει να διατηρήσει στο κέντρο της άμυνας τον Κοντοέ. Άρα η επιστροφή ενός καθαρού αριστερού μπακ μοιάζει με… δώρο για τις γιορτές για τον Λίνεν. Και ο Τσαμουρλίδης (αν όλα πάνε καλά) θα είναι τέτοιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα