«Δώσαμε το μάξιμουμ»

21:43 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο σκόρερ του ΟΦΗ, Ντένις Σόουζα, τόνισε πως οι κρητικοί έδωσαν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους απέναντι στην Κέρκυρα για να ισοφαρίσουν το ματς. «Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δεχτήκαμε δύο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μειώσαμε και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, δίνοντας το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, αλλά το παιχνίδι τέλειωσε και πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε στο

επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας», είπε αρχικά.

Για τη συνέχεια: «Σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε θέλουμε τη νίκη. Σήμερα δεχτήκαμε δύο γκολ, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η Κέρκυρα σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, εμείς προσπαθήσαμε στη συνέχεια να επιστρέψουμε, αλλά δεν πήραμε βαθμό».

Για τη φάση του γκολ: «Από την αρχή της σεζόν δουλεύουμε στην προπόνηση την τακτική και στις στημένες φάσεις, για το ποιοι παίκτες θα βρίσκονται στο πρώτο ή στο δεύτερο δοκάρι. Ξέρουμε που θα πάμε. Το γκολ μπήκε σήμερα γιατί το έχουμε δουλέψει στην προπόνηση».

Γιάννης Βιτώρος: «Αργήσαμε να ξυπνήσουμε. Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ νωθρά, δεν ήμασταν φοβισμένοι, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Προσπαθήσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, δεν μας βγήκε, αλλά βγήκε υπέρ του αντιπάλου. Φάνηκε πως στην Κέρκυρα τα έπαιζαν όλα για όλα, ήθελαν το παιχνίδι οπωσδήποτε.

Εμείς έπρεπε να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να είμαστε καλύτερα στη συνέχεια. Ενα παιχνίδι ήταν, χάσαμε, ποδόσφαιρο είναι. Κοιτάμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι που είναι πιο δύσκολο και συνεχίζουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο δεύτερο. Αργήσαμε να ξυπνήσουμε στο παιχνίδι. Και όταν δέχεσαι δύο γκολ είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι, με όποια ομάδα και να παίζεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα