Πλησίασε με πεντάρα η Σίτι

19:01 21/2/2015 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 5-0
Γήπεδο: Etihad

Το καθήκον της και με τα παραπάνω έκανε η Σίτι, που διέσυρε με 5-0 τη Νιούκαστλ και πλησίασε την Τσέλσι στους 5 βαθμούς.

Ιδανικά για την Σίτι και... εφιαλτικά για τη Νιούκαστλ ξεκίνησε το παιχνίδι στο Μάντσεστερ. Μόλις 28 δευτερόλεπτα μετά την πρώτη σέντρα, ο Ανίτα ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Τζέκο, με τον Αγουέρο να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να νικά τον Κρουλ,

δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα με τον Γιάνμαατ, ωστόσο, όχι μόνο δεν τα κατάφεραν, αλλά είδαν τον Νασρί στο 12ο λεπτό να στέλνει τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Ολλανδού τερματοφύλακα και να απλουστεύει την κατάσταση για τους «πολίτες».

Οι παίκτες της Σίτι έκαναν... ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και πριν τα μισά του πρώτου μέρους έφτασαν και σε ένα τρίτο τέρμα. Ο Σίλβα βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Τζέκο και αυτός τελείωσε ιδανικά την φάση του 21ου λεπτού για το 3-0! Ένα 3-0 που τελικά δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Με μια πολύ καλή ευκαιρία για τη Νιούκαστλ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, αλλά η εντυπωσιακή προσπάθεια του Σισέ δεν βρήκε στόχο. Και αφού πέρασε αυτή η φάση, οι πρωταθλητές Αγγλίας πάτησαν ξανά το... γκάζι, με τον Σίλβα να αναλαμβάνει ρόλο εκτελεστή!

Ο Ισπανός άσος... χτύπησε δύο φορές στο 51' και το 53', μετά από ισάριθμες εξαιρετικές συνεργασίες των γηπεδούχων και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των «πολιτών», οι οποίοι θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα περισσότερα γκολ. Ο Κρουλ όμως είπε όχι τόσο στον Τζέκο στο 72', όσο και στον Μπονί τέσσερα λεπτά αργότερα, κρατώντας τα... προσχήματα για τη Νιούκαστλ και στερώντας από τον Ιβοριανό άσο να σκοράρει στο ντεμπούτο του.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροφ, Φερναντίνιο, Τουρέ, Νασρί (70' Λάμπαρντ), Σίλβα (59' Νάβας), Αγουέρο (60' Μπονί), Τζέκο

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Γιάνμαατ (71' Ρ.Τέιλορ), Κολοτσίνι, Γουίλαμσον, Αϊνταρά, Ανίτα (46' Αμπέιντ), Κόλμπακ, Σισοκό, Γκουφράν (86' Ομπερτάν), Αγιόθε, Σισέ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ: 1-2
Γήπεδο: Σέλχαρστ Παρκ

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Άρσεναλ που κέρδισε μέσα στην έδρα της Πάλας με 2-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν από νωρίς μπροστά, αλλά από ενέργεια του Ζαχά στα δεξιά δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία της μπάλας για να απειλήσει τον Οσπίνα. Στο 7ο λεπτό ο Πάπα Σουαρέ κατάλαβε πως το να αγωνίζεσαι στην Πρέμιερ Λιγκ είναι διαφορετικό, αφού μετά από κακή αμυντική προσπάθεια ανέτρεψε τον Γουέλμπεκ μέσα στην περιοχή και ο Καθόρλα άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι (8').

Στο 23' ο Κοσιελνί έφτασε κοντά στο να σκοράρει σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, αλλά η κεφαλιά «ψαράκι» που επιχείρησε έπειτα από συνεργασία των Καθόρλα-Ζιρού δεν βρήκε στόχο.

Λίγο πριν το ημίχρονο ο Γουέλμπεκ σούταρε από πλάγια θέση, ο Σπερόνι απομάκρυνε δύσκολο προς το κέντρο της περιοχής του εκεί όπου ο Ζιρού πετάχτηκε... ύπουλα από πίσω και με αριστερό μυτάκι έκανε το 2-0. Αυτό ήταν το 5ο γκολ του Γάλλου (συν τρεις ασίστ) στα τελευταία επτά παιχνίδια της Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Βενγκέρ μπήκαν αποφασισμένοι να αυξήσουν κι άλλο το προβάδισμά τους, όμως ο Εζίλ δεν τα κατάφερε για λίγα εκατοστά να κάνει το 3-0 στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 56', ο Τούρκος πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης τροφοδότησε τον Σάντσες αλλά εκείνος δεν κατάφερε να κάνει την μπάλα να πάρει κατεύθυνση προς την εστία.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις χαμένες ευκαιρίες με μία ακόμη, όταν η σέντρα του Σουαρέ βρήκε τον Γκέιλ του οποίου η κεφαλιά πέρασε ελάχιστα άουτ. Όλα αυτά για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις όταν μετά από κόρνερ επικράτησε αναταραχή στην περιοχή των «κανονιέρηδων» και ο Γκλεν Μάρεϊ μείωσε σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.
Μάλιστα η Πάλας θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά η κεφαλιά του σκόρερ της σταμάτησε στο δοκάρι!

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Γουόρντ, Ντιλέινι, Νταν, Σουαρέ, Ματς, Λέντλεϊ (80' Σόλα Αμεόμπι), Πάντσεον, Ζαχά, Γκέιλ (79' Μάρεϊ), Κάμπελ (57' Μπολάσι)

ΆΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Τσέιμπερς, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκλέν, Καθόρλα, Γουέλμπεκ (77' Γκιμπς), Εζίλ (76' Ροσίτσκι), Αλέξις (89' Γκάμπριελ), Ζιρού

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΤΟΟΥΚ: 1-2
Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Τεράστιο διπλό με 2-1 πανηγύρισε η Στόουκ μέσα στην έδρα της Άστον Βίλα.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, τα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά για τους γηπεδούχους. Που να ήξεραν τι τους περίμενε... Οι οπαδοί είδαν τους «χωριάτες» να κυκλοφορούν γρήγορα την μπάλα, ποικιλία στον τρόπο ανάπτυξης και έπειτα από καιρό αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Το τελευταίο ειδικά αποδείχτηκε περίτρανα, αφού στο μοναδικό τους σουτ στο πρώτο ημίχρονο πήραν και το προβάδισμα (20').

Δράστης για ακόμη μία φορά, τη δεύτερη αυτή τη βδομάδα, ήταν ο Σκοτ Σινκλέρ, ο οποίος... ανάγκασε τον προπονητή του να πηδήξει από τον πάγκο και να ξεσπάσει σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Αν και δεν δημιούργησε άλλες φάσεις για γκολ, αποτέλεσμα της εξαιρετικής αμυντικής λειτουργίας της Στόουκ, εξέπεμπε μια σιγουριά στον τρόπο παιχνιδιού της. Από τη μεριά τους, οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να απαντήσουν με τον Μόουζες λίγα λεπτά αργότερα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τα πάντα ωστόσο ανατράπηκαν δευτερόλεπτα πριν το τελικό σφύριγμα. Πάνω που όλοι είχαν αρχίσει να συμβιβάζονται στην ιδέα ότι οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, ήρθε η κεφαλιά του Ντιουφ στις καθυστερήσεις να επαναφέρει το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Μια από τα ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Άστον Βίλα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα, όμως αδυνατούσε να μπει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι έριξαν ξανά το βάρος στο αμυντικό κομμάτι και περίμεναν τυχόν λάθος από τον αντίπαλο για να βγουν στην κόντρα.

Μέχρι και το 70' καμία φάση άξια αναφοράς δεν πραγματοποιήθηκε μπροστά από τις αντίπαλες εστίες. Ούτε καν υποψία φάσης... Τα εναπομείναντα λεπτά κύλησαν βασανιστικά αργά, μέχρι τις καθυστερήσεις, τότε που ο Φλάαρ υπέπεσε σε πέναλτι (αποβλήθηκε επίσης), το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μόουζες χαρίζοντας στους «potters» ακόμη ένα τρίποντο .

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Χάτον, Φλάαρ, Κλαρκ, Ρίτσαρντσον (42' Σισοκό), Σινκλέρ, Σάντσες, Ντελφ, Χιλ (58' Βάιμαν), Αγκμπονλαχόρ, Μπεντέκε

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Μπάρντσλεϊ, Βόλσιντ, Γουίλσον, Πίτερς (86' Τεϊσέιρα), Ενζόνζι, Γουέλαν, Γουόλτερς, Άιρλαντ (86' Σίντγουελ), Μόουζες, Ντιουφ

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: 2-1
Γήπεδο: Λίμπερτι

Στοπ στο αήττητο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών της Γιουνάιτεντ έβαλε η Σουόνσι που την κέρδισε με 2-1.

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο «Liberty Stadium» αντικατοπτρίζει και την εικόνα της αναμέτρησης. Αμφίρροπο ματς, με τη Σουόνσι να προσπαθεί για τον αιφνιδιασμό, αλλά να δέχεται πρώτη το γκολ. Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Άντερ Ερέρα έσωσε πάνω στη γραμμή την πολύ καλή κεφαλιά του Γκομίς, με τη Γιουνάιτεντ να βρίσκει σιγά - σιγά πατήματα και να βγαίνει στην επίθεση. Αφού πρώτα ο Φαν Πέρσι είχε δοκάρι στο 16' από πολύ πλάγια θέση σε στιγμή σύγχυσης στα καρέ των «κύκνων», ο Ερέρα, έπειτα από πανέμορφο ξεδίπλωμα του παιχνιδιού των «κόκκινων διαβόλων», με συρτό σουτ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 28' και δύο λεπτά αργότερα, ο Κι πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας από τη μπαλιά του Σέλβεϊ για να νικήσει τον Ντε Χέα προβολή, γράφοντας το 1-1! Η ομάδα του Φαν Χάαλ είχε την κατοχή μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, όμως ήταν ανούσια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να συνεχίζει στην αναζήτηση του γκολ που θα την έβαζε εκ νέου σε θέση οδηγού. Το τέμπο ήταν τέτοιο που επέτρεπε στην άμυνα της Σουόνσι να οργανωθεί καλά και μην δώσει χώρους και δικαιώματα στην αντίπαλό της, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη πολύ καλή φάση ήρθε στο 60ο λεπτό με ένα χαμηλό αριστερό σουτ του Φαν Πέρσι που έφυγε δίπλα απ' την εστία του Φαμπιάνσκι. Οι «κύκνοι» προσπαθούσαν πλέον να κρατήσουν με νύχια και με δόντια το σκορ και να αποτρέψουν νέο προβάδισμα των «κόκκινων διαβόλων» που δεν σταματούσαν να πιέζουν και να ψάχνουν χώρους για να περάσουν τη μπάλα. Ολοκληρωτικά κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 73', ο Σέλβεϊ με μακρινό σουτ και με τη μπάλα να κοντράρει στον Γκομίς, νίκησε τον Ντε Χέα για το 2-1 της Σουόνσι!

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φαμπιάνσκι, Νόουτον, Φερνάντες, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κι, Κορκ, Σίγκουρντσον (74' Μοντέρο), Σέλβεϊ (90' + 4' Άματ), Ράουτλετζ, Γκομίς

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, ΜακΝέιρ (45' Βαλένσια), Τζόουνς, Ρόχο, Σο (58' Γιάνγκ), Μπλιντ, Ερέρα, Ντι Μαρία (79' Μάτα), Φελαϊνί, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι

ΧΑΛ-ΚΠΡ: 2-1
Γήπεδο: Kingston Communications Stadium

Ανάσα πήρε η Χαλ που κέρδισε με 2-1 την ΚΠΡ

Το παιχνίδι δεν είχε αρκετές φάσεις στο πρώτο τέταρτο, για να φτάσουμε στο 16' όταν ο Νίκιτσα Γέλαβιτς άνοιξε το σκορ με σουτ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χάντλστοουν. Στο 32' τα πράγματα έγιναν φαινομενικά ακόμη πιο δύσκολα για τους Ρέιντζερς με τον Μπάρτον να αποβάλλεται για μπουνιά στην ευαίσθητη περιοχή του Χάντλοστοουν, αλλά ο Τσάρλι Όστιν ήταν και πάλι εκεί για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-1.

Ο Άγγλος επιθετικός πήδηξε ψηλότερα ανάμεσα από δύο αντιπάλους του και με ωραία κεφαλιά επέστρεψε στο σκοράρισμα (39').

Στις καθυστερήσεις ο Τομ Χάντλστοουν έφτασε πολύ κοντά στο να σκοράρει μετά την ασίστ που σημείωσε στο πρώτο γκολ, αλλά το μακρινό του σουτ πέρασε εκατοστά εκτός εστίας με τον Ρομπ Γκριν να κοιτά απλώς την μπάλα, ανήμπορος να αντιδράσει.

Το γκολ του Όστιν έμοιαζε αρκετό στην ΚΠΡ που μπήκε στο δεύτερο μισό με σαφή διάθεση να διασφαλίσει τα μετόπισθεν. Από την άλλη πλευρά η Χαλ ανέβαζε την πίεσή της στα 3/3 του γηπέδου ωστόσο δεν κατάφερνε να απειλήσει ουσιαστικά. Περίπου ένα τέταρτο πριν το φινάλε ο Νταμ Εντόι αποπειράθηκε να σκοράρει και πάλι στο πρωτάθλημα, με την κεφαλιά που επιχείρησε να περνάει άουτ.

Στο 89' ο Εντόι πήρε εκδίκηση από τον Γκριν, που λίγο νωρίτερα είχε κάνει εντυπωσιακή απόκρουση σε προσπάθειά του, και με το κεφάλι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Ντόουσον, Μπρους (53' Ραμίρες), ΜακΣέιν, Ελμοχαμάντι, Μπράντι, Χάντλστοουν, Λίβερμορ (67' Λίβερμορ), Μέιλερ, Γιέλαβιτς, Εντόι

ΚΠΡ: Γκριν, Φέρλονγκ,Κόκερ, Φέρντιναντ, Σουκ-Γιανγκ, Φίλιπς, Μπάρτον, Χένρι, Κράνιτσαρ, Όστιν, Ζαμόρα (64' Ντάουτι)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 0-0
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Ικανοποιημένες έμειναν Σάντερλαντ και Γουέστ Μπρομ που αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ζητώντας την αποβολή του Λέσκοτ, που ήταν ο τελευταίος παίκτης και ανέτρεψε τον Γκρέιαμ πριν τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου, ξεκίνησε η αναμέτρηση στο «Στάδιο του Φωτός». Το πρώτο μισό του πρώτου μέρους είχε ελάχιστες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες, με τους τερματοφύλακες να έχουν... ελάχιστη δουλειά και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Στο 27' ο Άλβαρεζ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Φόστερ, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ και επτά λεπτά αργότερα κανείς από τους παίκτες των γηπεδούχων δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας για να την σπρώξει στα δίχτυα μετά την προσπάθεια του Ντεφό από τα αριστερά. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους, αλλά το γκολ που πέτυχαν λίγο πριν τη λήξη δεν μέτρησε ποτέ, λόγω λανθασμένης υπόδειξης οφσάιντ στον Τζόνσον.

Χωρίς κάτι σημαντικό κύλησαν τα πρώτα 15 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, με την Σάντερλαντ να προσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό της, αλλά τη Γουέστ Μπρομ να στέκεται μια χαρά στον αγωνιστικό χώρο και να έχει «μπλοκάρει» τους γηπεδούχους. Λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Ντεφό απείλησε, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης ο Βεργίνι με κεφαλιά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πιο σημαντική ευκαιρία στο ματς.

Οι διορθωτικές κινήσεις των δύο προπονητών από τον πάγκο δεν άλλαξαν τελικά κάτι στην εξέλιξη της αναμέτρησης, με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τις δύο ομάδες «κολλημένες» στο 0-0 που αν... βόλεψε κάποιους, αυτοί ήταν οι φιλοξενούμενοι.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Παντίλιμον, Ρεβεγιέρ, Μπράουν, Ο' Σέι, Βεργίνι, Κάτερμολ, Λάρσον, Άλβαρεζ (68' Φλέτσερ), Τζόνσον, Ντεφό, Γκρέιαμ (68' Γουίκαμ)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Μπραντ, Γιάκομπ, Φλέτσερ, Μόρισον (73' Μπερντ), Γκάρντνερ, Μπεραχίνο, Ιντέγιε

ΤΣΕΛΣΙ-ΜΠΕΡΝΛΙ: 1-1
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Γκέλα ολκής για την Τσέλσι που κόλλησε στο 1-1 με την Μπέρνλι.

Ο Εντέν Αζάρ, αναμφίβολα είναι ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά σε ένα παιχνίδι. Το κατάφερε και απέναντι στη Μπέρνλι, στο πρώτο μέρος. Η Τσέλσι υποδέχθηκε τους μαχητικούς «clarets» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε ένα παιχνίδι - μήνυμα κατά του ρατσισμού και υπέρ της ισότητας, με τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο 12ο λεπτό να βάζει μπροστά την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο με εύκολο πλασέ από γύρισμα του Βέλγου συμπαίκτη του. Οι Λονδρέζοι είχαν το προβάδισμα και το πάνω χέρι, όμως τόσο επιβλητικοί όσο θα έπρεπε απέναντι σε ένα σύνολο που έχει μάθει να μην περιμένει, αλλά να παίζει με τόλμη ακόμα και στις πιο δύσκολες έδρες.

Οι «μπλε» άρχισαν να παρουσιάζουν σημάδια κόπωσης από το παιχνίδι που είχαν δώσει μεσοβδόμαδα στο Παρίσι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας κάνει υπερπροσπάθεια να εξουδετερώσουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και την παρέα του, παίρνοντας το 1-1 από το πρώτο ματς. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο ήταν ανησυχητικό σημάδι το γεγονός πως δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τη νίκη η Τσέλσι, Ο Νεμάνια Μάτιτς στο 70ο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για την απίστευτη αντίδρασή του να σωριάσει στο έδαφος τον Μπαρνς έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα που του έκανε, άφησε την Τσέλσι με δέκα και στο 81', ο Μι με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ χάρισε στη Μπέρνλι τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 1-1!

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Ζούμα, Τέρι, Φιλίπε Λουίς (86' Ντρογκμπά), Φάμπρεγας, Μάτιτς, Κουαδράδο (63' Γουίλιαν), Όσκαρ (72' Ραμίρες), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα

ΜΠΕΡΝΛΙ: Χίτον, Τρίπιερ, Κιν, Σάκελ, Μι, Μπόιντ, Άρφιλντ, Τζόουνς, Κάιτλι (79' Βόουκς), Μπαρνς, Ινγκς

Keywords
Τυχαία Θέματα