Δράμα… ο Ολυμπιακός

21:41 8/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ (ΑΘΗΝΩΝ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

Απέναντι στη Δόξα Δράμας σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν το κατάλληλο πάθος και την δημιουργικότητα προκειμένου να διασπάσουν την άμυνα

των δραμινών. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη είχε την ίδια «συνταγή» όπως και στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ κι έτσι κατάφερε να αποσπάσει δύο βαθμούς κόντρα στις μεγαλύτερες ομάδες της Σούπερ Λίγκα.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα απείλησε την εστία του Σέρεμετ ο Ολυμπιακός. Ο Κέβιν Μιραλάς βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ της Δόξας αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση ήταν κακό.

Αυτή η φάση προμήνυε ότι το ματς θα έχει καλό ρυθμό ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Οι πειραιώτες μετά από αυτή την φάση άργησαν να κάνουν ξανά ουσιαστική ευκαιρία με την Δόξα Δράμας να στέκεται καλύτερα από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φτάσουν στην επόμενη καλή ευκαιρία μετά από είκοσι λεπτά. Ο Κέβιν Μιραλάς έπαιξε το ένα-δύο με τον Φουστέρ με τον Βέλγο επιθετικό να βγαίνει μόνος του με τον τερματοφύλακα της Δράμας. Ο Σέρεμετ επενέβη εγκαίρως και μάζεψε την μπάλα πριν προλάβει ο Μιραλάς να γίνει επικίνδυνος.

Από πλευράς Δόξα Δράμας η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη έχει θετική εικόνα αν σκεφτεί κανείς το πρώτο μεταξύ τους ματς. Οι δραμινοί προσπάθησαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ χωρίς όμως να ανησυχεί ιδιαίτερα ο Μέγιερι.

Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη κατάφερε να κάνει την έκπληξη στην επανάληψη αφού εκείνη ήταν η ομάδα που είχε την κλασική ευκαιρία. Ο Αραβίδης πέρασε σαν σταματημένο τον Μέλμπεργκ από α δεξιά και έδωσε την μπάλα στον Αμπουμπακάρι, εκείνος από πολύ καλή θέση έκανε πολύ άσχημο σουτ με την μπάλα να περάνει απελπιστικά άουτ.

Ο Ολυμπιακός σα να ξύπνησε και στο 60' είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης. Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έκανε την κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι ύστερα από σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και μετά στα πόδια του Παπαδόπουλου. Εκείνος από τα τέσσερα μέτρα σούταρε με τον Σέρεμετ να αποκρούει ενστικτωδώς.

Τα τελευταία λεπτά ανήκουν στον Ολυμπιακό ο οποίος είχε κλείσει στην περιοχή της την ομάδα της Δράμας η οποία ωστόσο κατάφερνε ανά διαστήματα να βγει στην κόντρα και να απειλήσει τον Μέγιερι. Πολλά τα λάθη από τους «ερυθρόλευκους».

Το ματς έληξε χωρίς τέρματα με την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη να κάνει την «ζημιά», μετά την ΑΕΚ, και στον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζο, Ρούτσης, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Κατσικογιάννης (65' Τοπούζης), Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδης (61' Αγγελούδης), Στεριανός (46' Κούμπρογλου)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Πάντελιτς (46' Τζιμπούρ), Μιραλάς, Φουστέρ (46' Γέστε), Φετφατζίδης, Αβραάμ, Μαρκάνο, Τοροσίδης, Μακούν (70' Μόνχε).

Keywords
Τυχαία Θέματα