Δύο χρυσά στην άρση βαρών

18:48 10/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αντώνης Μαρτασίδης (χρυσό στο ζετέ και στο σύνολο στα 77 κιλά) και ο Θοδωρής Ιακωβίδης (χάλκινο στο αρασέ στα 85 κιλά), ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.

Ο χάλκινος Ιακωβίδης δήλωσε:

«Νιώθω τρομερά ικανοποιημένος από το πρώτο μετάλλιο της καριέρας μου σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση. Η απειρία μου δεν στάθηκε εμπόδιο, κυρίως λόγω της καλής προπόνησης και καθοδήγησης που είχα από τους προπονητές μου, κ.κ. Λεωνίδη και Σαμπάνη. Οι επιτυχίες μας στο Ισραήλ είναι σημαντικές επειδή προέρχονται από χρονιές δύσκολες στα οικονομικά της ομοσπονδίας μας. Ο Πύρρος Δήμας αποτελεί για μένα ίνδαλμα,

μην ξεχνάτε ότι αγωνίζομαι στη δική του κατηγορία σωματικού βάρους».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βαλέριος Λεωνίδης, σημείωσε από την πλευρά του:

«Δίνουμε κάθε μέρα μαζί με τον Λεωνίδα Σαμπάνη, τον Πύρρο Δήμα και τους ανθρώπους της ομοσπονδίας όλη μας την ενέργεια για την ανάπτυξη του αθλήματος. Οι προσπάθειες αποδίδουν καρπούς και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Είχαμε δηλώσει εδώ και τρία χρόνια ότι με επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά, η άρση βαρών θα βρει το δρόμο της και πάλι» ήταν τα λόγια του Βαλέριου Λεωνίδη ο οποίος πρόσθεσε για τους αθλητές του:

«Ο Μαρτασίδης είχε και παλαιότερα διακρίσεις, είναι πιο έτοιμος αθλητής. Τώρα ήρθε στο προσκήνιο ο Ιακωβίδης, που δουλεύει σκληρά, διαθέτει πλούσιο ταλέντο και περιμένουμε καλύτερα αποτελέσματα. Και ο Στρουμπής (105κ.) έχει μέλλον, σύντομα θα δείξει κι αυτός την αξία του. Σε δύσκολους καιρούς και παρά τις περικοπές, η άρση βαρών παρουσιάζει άνοδο και θετικά αποτελέσματα. Εμείς οι προπονητές νιώθουμε τη στήριξη της ομοσπονδίας μας και προσπαθούμε ολοένα και περισσότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα