Δύο νεκροί, ένας σοβαρά τραυματίας στο Ηράκλειο

20:47 1/11/2013 - Πηγή: AEK365

Δύο άτομα 20 και 26 ετών έπεσαν νεκρά μετά από πυροβολισμούς σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου 420 λίγο πριν τις 19:30 το απόγευμα της Παρασκευής. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι δύο δράστες πάρκαραν τη μοτοσικλέτα τους στη λεωφόρο Ηρακλείου και κατευθύνθηκαν πεζοί προς τα δύο μέλη της ΧΑ, πυροβολώντας τους εξ αποστάσεως με τις τελευταίες βολές να έπεσαν από απόσταση ενός μέτρου. Ο ένας από τους δύο

έπεσε νεκρός στο σημείο και ο δεύτερος μεταφέρθηκε αρχικά βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο Αγίας Όλγας, όπου και κατέληξε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι και ο άλλος στο θώρακα.

Ο ένας εκ των θυμάτων εργαζόταν σε καφέ μπαρ του Ηρακλείου και ο δεύτερος σε επιχείρηση του πατέρα του.

Οι πληροφορίες για τους δράστες αναφέρουν ότι ήταν δύο άτομα με καλλυμμένα τα πρόσωπά τους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Από τους πυροβολισμούς υπάρχει και ένας 23χρονος σοβαρά τραυματίας στο θώρακα, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπάρχει και δεύτερος τραυματίας, ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα