Δύο βίντεο... όλο Κρήτη (VIDEO)

11:23 17/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η Περιφέρεια Κρήτης στα πλαίσια της τουριστικής καμπάνιας «Απίστευτη Κρήτη: Εκπληκτικά δική σας!», δημιούργησε δυο νέα βίντεο που προβάλλουν τον πολιτισμό, την ιστορία, την φιλοξενία και τις αρετές κάθε Κρητικού. Στόχος, η καλύτερη δυνατή και ενιαία τουριστική προβολή του νησιού.
Τα δύο βίντεο, «Incredible History» και «Incredible Hospitality», που έχουν την υπογραφή του

γνωστού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, βασισμένα στην πολιτιστική κληρονομιά και την φιλοξενία των ανθρώπων της Κρήτης, φιλοδοξούν να κερδίσουν την καρδιά κάθε επισκέπτη από Ελλάδα και εξωτερικό.
Ήδη τα δυο σποτ άρχισαν να προβάλλονται διεθνώς από τα social media, την ιστοσελίδα της Περιφέρειας αλλά και το κορυφαίο κανάλι Travel channel.
Τα δύο βίντεο στηρίζονται στο Μινωϊκό πολιτισμό, τον πρώτο πολιτισμό της Ευρώπης, στην φιλοξενία των Κρητικών, αλλά και στην κρητική διατροφή.
Η Περιφέρεια Κρήτης τονίζει ότι είναι σταθερή στο όραμα της: «Μια ενιαία Κρήτη, νησί πρότυπο και πόλος έλξης για τουρισμό και επενδύσεις».
Τα δύο βίντεο χαρακτηρίζονται ως ένα «εισιτήριο» για ένα ταξίδι στην Ελλάδα και την Κρήτη απευθύνοντας παγκόσμιο κάλεσμα σε όλους να γνωρίσουν την ιστορία και την φιλοξενία του νησιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα