Δυσαρέσκεια στη Λίβερπουλ

16:26 1/9/2012 - Πηγή: AEK365

Αν και ο Μπρένταν Ρότζερς είχε αφήσει να εννοηθεί πως η ομάδα χρειάζεται επιθετικό, κάτι τέτοιο -αν και προσπαθήθηκε- δεν κατέστη δυνατό.

Ταυτόχρονα, από τα ρεπορτάζ που βγήκαν την Παρασκευή αλλά και το πρωί του Σαββάτου, έγινε γνωστό πως η Λίβερπουλ προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να αποκτήσει παίκτη.

Κύριος στόχος ήταν ο Κλιντ Ντέμπσεϊ, με τους «reds» να μην καταφέρνουν να κάψουν τις απαιτήσεις της Φούλαμ. Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, η Λίβερπουλ δεν ανέβηκε ποτέ πάνω από τα 4 εκατ. λίρες, την ώρα που η Τότεναμ τον έκανε δικό της με 6 εκατομμύρια.

Οι οπαδοί των «reds» κατηγορούν τον Έιρ και τη διοίκηση της ομάδας για «λάθος κρίση και στρατηγική» και επικαλούνται όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει τον τελευταίο 1.5 χρόνο, με τη Λίβερπουλ να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για παίκτες που δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η Λίβερπουλ έχασε κάποιον παίκτη, ο οποίος κατέληξε στην Τότεναμ, μετά από αυτή του Γκάλφι Σίγκουρντσον, στην αρχή του καλοκαιριού. Οι οπαδοί της ομάδας είδαν πέρυσι τον Νταμιάν Κομολί να είναι αποτελεσματικός (αν και οι επιλογές δεν αποδείχθηκαν επιτυχημένες), ενώ ο Ίαν Έιρ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις εισηγήσεις του Μπρένταν Ρότζερς.

Από την άλλη, στον τοπικό Τύπο επικρατεί η αντίθετη άποψη, με αρκετούς δημοσιογράφους να κάνουν λόγο για «μακροπρόθεσμο πρότζεκτ στο μυαλό του Ρότζερς». Μεταγραφική ενίσχυση θα υπάρξει τον Ιανουάριο, ανάλογα με την πορεία της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα