Δυσκολεύει η παραμονή Βακάλη

22:33 2/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Βακάλης φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Ο έμπειρος άσος της Ένωσης δεν έχει άλλη επιλογή, αφού αν και κάνει τα πάντα για να βρει μια άκρη με την σχολή του στη Θεσσαλονίκη και να παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ και τη νέα αγωνιστική περίοδο, δεν βρίσκει λύση.

Πιο συγκεκριμένα το πρόβλημα εστιάζεται στο γεγονός πως από την στιγμή που δεν θα δώσει το «παρών» στην συμπρωτεύουσα αυτή τη χρονιά θα χάσει τις σπουδές του. Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» από την στιγμή που θα επισημοποιηθεί η αποχώρηση του Βακάλη, θα ψάξουν για ακόμα ένα νέο παίκτη που θα μπορεί να καλύψει επάξια το κενό που θα αφήσει ο έμπειρος άσος, αλλά και οι υπόλοιποι που βρίσκονται κοντά στην έξοδο.

Από εκεί και πέρα μέσα στις επόμενες μέρες και πιο συγκεκριμένα από τη νέα εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις κι επίσημα, ώστε να κλείνουν σταδιακά τα θέματα που αφορούν στο ρόστερ.

Να θυμίσουμε πως η Ένωση κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή σε απολογία την Πέμπτη, στις 10:00 το πρωί και θα απολογηθεί για την συμπεριφορά των φιλάθλων της και ειδικά για τα μπουκάλια που έπεσαν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Αναλυτικά σε απολογία κλήθηκαν οι :
1) Α.Ε.Κ. (σωματείο)
2α) Γεώργιος Πίτσιος ( αθλητής σωματείου Π.Α.Ο.Κ.)
β) Νικόλαος Κοκώνης ( αθλητής )
3α) Ανδρέας Τσαλιγόπουλος (αθλητής σωματείου Ε.Γ.Σ.Ν. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ)
β) Κωνσταντίνος Θωμίδης ( αθλητής σωματείου Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ ΄86 )
4) Δημήτρης Κουζέλης ( αθλητής σωματείου Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ)
5) Ρήγας Παπαρήγας ( αθλητής σωματείου Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ)
6) Αλέξανδρος Παπαγιαννόπουλος (αθλητής σωματείου Α.Ε.Π. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ).

Keywords
Τυχαία Θέματα