«Δύσκολη η επιλογή για το Euro»

22:57 3/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην εκδήλωση της NOVA για τους κορυφαίους της χρονιάς δόθηκε τιμητικό βραβείο στον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τόνισε πως η επιλογή για το Ευρωπαϊκό θα είναι δύσκολη.«Για μένα είναι πιο εύκολο να επιλέγω παίκτες σε αποστολή συλλόγου, παρά σε Εθνική, όπου πρέπει να επιλέξω από όλες τις ομάδες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο από το συμπατριώτη του, Ρουί Κόστα.

«Ευχαριστώ που με καλέσατε και να σας ευχηθώ για το 2004. Για την Πορτογαλία ήταν μια θλιβερή μέρα, ωστόσο η Ελλάδα

το κατέκτησε με την αξία της. Κανένας δεν το πίστευε ότι θα τα κατάφερνε, αλλά είχε τη δύναμη και την αξία. Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και φέτος», τόνισε αρχικά ο παλαίμαχος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Για το τι θυμάται από την καριέρα του, απάντησε: «Σίγουρα 20 χρόνια καριέρας είναι πολλά και είχα πολλές μεγάλες στιγμές. Αυτό που μένει είναι οι άνθρωποι που ήμασταν μαζί».


Για τη συνεργασία του με τον Σάντος, θυμάται:«Κρατάω καλές αναμνήσεις με τη συνεργασία μου με τον Φερνάντο Σάντος, ακόμη κι όταν ήταν αντίπαλος. Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω ως άνθρωπο και αυτό κρατάω».

Από την μεριά του ο Σάντος μιλώντας για τον Ρούι Κόστα, τόνισε: «Ξεχωρίζω το ταλέντο του, αλλά τον εκτιμώ και ως άνθρωπο. Τον είχα ξεχωρίσει και χαίρομαι που μου δίνει τώρα το βραβείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα