«Δύσκολο να παραδεχτούν πως είμαστε καλύτεροι»

14:56 7/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην κορυφή της Premier League με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να αφήνει την σπόντα του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστηρίζοντας πως είναι δύσκολο στην πρωταθλήτρια Αγγλίας να παραδεχτούν πως οι γείτονες παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ενόψει της αναμέτρησης μεταξύ των δυο ομάδων για το Κύπελλο Αγγλίας, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε σε δηλώσεις του: "Είναι δύσκολο να παραδεχτείς πως οι γείτονες σου παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Είναι σκληρό, αλλά πιστεύω πως μέχρι τώρα παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Premier League. Σε κάθε πόλη όπου υπάρχουν δυο ομάδες, η αντιπαλότητα είναι μεγάλη. Στην Ρώμη, στο Μιλάνο παντού υπάρχει μεγάλη ένταση".

Ο Μαντσίνι συνέκρινε το κλίμα που επικρατεί φέτος στο Μάντσεστερ με το αντίστοιχο στο Μιλάνο όταν ήταν προπονητής της Ίντερ: "Η Μίλαν ήταν στην κορυφή για πολλά χρόνια, κερδίζοντας Τσάμπιονς Λιγκ και πρωταθλήματα. Για την Ίντερ αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο γιατί η Μίλαν κέρδιζε τα πάντα. Εδώ έχουμε μια παρόμοια κατάσταση καθώς είναι φανερό πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει την ίδια ιστορία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κατάκτηση τροπαίων. Αλλά όταν φτάνεις και κτίζεις μια νέα ομάδα, μια δυνατή ομάδα, και μετά γίνεται το ίδιο δυνατή με την άλλη ομάδα, τότε αυτό για εμένα είναι το ίδιο. Σε ένα ή δυο χρόνια θα την φτάσουμε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την φιλοσοφία νικητή τα τελευταία 25 χρόνια. Αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ή κάποιο τρόπαιο τότε θα την φτάσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα