Δύσκολο του Κορδέρο

18:07 19/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μιγκέλ Κορδέρο είναι ένας ποδοσφαιριστής που η νέα τάξη πραγμάτων επιθυμεί να παραμείνει στην ΑΕΚ, καθώς διαθέτει ποιότητα και φέτος έκανε την διαφορά στην μεσαία γραμμή της Ένωσης. Μάλιστα με τον Ισπανό έχει επικοινωνήσει 2 φορές ο Τραϊανός Δέλλας και του έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει στην ΑΕΚ, τονίζοντάς του πως θα τον ήθελε μαζί του σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Ωστόσο το να μείνει

ο Κορδέρο στους Κιτρινόμαυρους θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο, καθώς υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, κυρίως από την χώρα του. Είναι πολύ πιθανό το αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξει και μια νέα επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ και του Κορδέρο και να γίνει μια πιο επίσημη κουβέντα, με την Ένωση να καταθέτει επίσημη πρόταση συνεργασίας στον 26χρονο μέσο.

Πάντως ό,τι κι αν γίνει τελικά με τον Κορδέρο, Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλος και Δέλλας έχουν ήδη ετοιμάσει την λίστα που αφορά τους κοινοτικούς που θα έχει στο ρόστερ της η ΑΕΚ και είναι δεδομένο πως η Ένωση θα πάρει τους παίκτες που χρειάζεται και οι οποίοι θα την βοηθήσουν να επιστρέψει σε 2 χρόνια στην κορυφή, που είναι και ο στόχος. Μόλις ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο αναφορικά με τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ που θα παραμείνουν, αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές και με τους ποδοσφαιριστές που είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ και θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα