«Εμπιστεύομαι τον Γεωργαντζόγλου»

16:56 20/1/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Για άλλη μία φορά ο Νικόλας Παπανικολάου κάνει πίσω για την ΑΕΚ! Ένα από τα καλύτερα παιδιά που φόρεσαν τη φανέλα της κι όχι επειδή δεν επιθυμεί να ρίξει την εγγυητική (σ.σ. θα το γράφαμε έτσι ή αλλιώς και το γνωρίζει), αλλά διότι αυτός είναι ο χαρακτήρας του. Μαθητής της «μπασκετοσχολής» του Ευάγγελου Δερμανούτσου ο Δωδεκανήσιος φόργουορντ του Ρεθύμνου μας είπε πριν από λίγο:

«Με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Γεωργαντζόγλου και το εκτιμώ. Μου έδωσε την εντύπωση, ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ. Κι όχι μόνο επειδή επικοινώνησε μαζί μου. Επειδή είπαμε

κάποια πράγματα. Και επειδή βλέπω με τα μάτια μου την προσπάθεια που καταβάλλει στην ΑΕΚ και είναι φιλότιμη και σημαντική, ειδικά στους χαλεπούς καιρούς, που ζούμε. Είναι γνωστό, ότι οι διοικήσεις της ΑΕΚ μου οφείλουν αρκετά χρήματα. Για άλλη μία φορά, ωστόσο, θα κάνω πίσω ενόψει της ΕΕΑ, καθώς δεν επιθυμώ να προκαλέσω ζημιά στην ΑΕΚ, αλλά και στην προσπάθεια της διοίκησης, η οποία ξεκινά μία διαδικασία εξυγίανσης». Και κατέληξε: «Από τα βάθη της καρδιάς μου, θέλω να ευχηθώ στην ΑΕΚ να επιστρέψει γρήγορα στην Α1, όπου ανήκει. Θα διεκδικήσω τα δεδουλευμένα μου, όταν και εφόσον η κατάσταση ομαλοποιηθεί και όχι τώρα, που η ομάδα προσπαθεί να βρει τον δρόμο της».

Keywords
Τυχαία Θέματα