«Έμπνευση για πολλούς το φιλί του Ίκερ»

16:17 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Σάρα Καρμπονέρο φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "ELLE" θέλοντας να προωθήσει την συνεργασία της με τον Ερυθρό Σταυρό και πόζαρε φορώντας μόνο πέτρες Swarovski ενώ στην συνέντευξη που παραχώρησε έδωσε λεπτομέρειες για την σχέση της με τον Ίκερ Κασίγιας.
Αναφερόμενη στο φιλί που της έδωσε ο Ίκερ Κασίγιας μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ενώ στο ξεκίνημα του τουρνουά είχε κατηγορηθεί πως χάζευε τη σύντροφο του που έκανε ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου και δεν είχε το μυαλό του στον

αγώνα, η νεαρή παρουσιάστρια είπε: "με έχουν σταματήσει πολλοί άνδρες στο δρόμο και μου έχουν πει: Όταν είδα το φιλί, έπιασα τη γυναίκα μου και της έδωσα ένα φιλί. Μπορεί αυτό το φιλί να ενέπνευσε έναν άνθρωπο να φιλήσει το σύντροφο του".
Για την γκάφα της στο EURO 2012 όταν ρώτησε τον Αντρές Ινιέστα αν θα ήθελε να χτυπήσει και εκείνος ένα από τα κρίσιμα πέναλτι στον αγώνα με την Πορτογαλία και εκείνος της απάντησε "μα εκτέλεσα πέναλτι", η Σάρα Καρμπονέρο δήλωσε: "Όταν βρίσκεσαι στον αγωνιστικό χώρο, μπορείς να χάσεις μια κίνηση. Ήταν ένα απίστευτο λάθος και το κατάλαβα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Δεν υπάρχει δικαιολογία".

Keywords
Τυχαία Θέματα