Έχασε 49 κιλά κάνοντας σεξ όλη μέρα! (ΦΩΤΟ)

17:57 12/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η Πόλιν Πότερ ως τώρα ήταν γνωστή ως η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο καθώς ζύγιζε 321 κιλά κερδίζοντας μάλιστα και το βραβείο των Ρεκόρ Γκίνες. Τώρα όμως βρήκε έναν τρόπο για να αρχίσει να χάνει τα κιλά της χωρίς όμως να στερείται τα αγαπημένα της φαγητά.

Η Πότερ έχει επιδοθεί με τον σύντροφό της σε... μαραθώνιους συνεχούς σεξ με αποτέλεσμα ήδη να έχει χάσει 49 κιλά!

«Δεν μπορώ να κουνηθώ πολύ στο κρεβάτι, αλλά παρόλαυτά καίω 500 θερμίδες την φορά. Είναι τρομερή άσκηση», ανέφερε η ίδια στο Βρετανικό περιοδικό Closer.

Μάλιστα, μπήκε και σε πιο... πιπεράτες λεπτομέρειες:

«Ξεκινάμε με προκαταρκτικά και μασάζ και μετά προχωράμε σε σεξ. Μου αρέσει να ικανοποιώ τον σύζυγό μου. Το κρεβάτι μου είναι ειδικά ενισχυμένο, οπότε δεν κινδυνεύουμε να βρεθούμε στο πάτωμα. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που δεν μπορώ να αγοράσω σέξι εσώρουχα. Οπότε απλά ρίχνω ένα ωραίο σεντόνι πάνω μου».

Στην... άσκηση αυτή τη βοηθάει και ο φίλος της Άλεξ, με τον οποίο γνωρίστηκαν στο ίντερνετ το 2002. Παντρεύτηκαν το 2005, αλλά μετά από λίγους μήνες χώρισαν, γιατί ο γιος του Άλεξ από τον πρώτο του γάμο δεν την συμπαθούσε.

Όταν χώρισαν, η Πολίν άρχισε να τρώει απίστευτες ποσότητες φαγητού και έφτασε τα 321 κιλά. Μάλιστα, όπως λέει ο λόγος που κάλεσε το Guinness Book of World Records ήταν για να πάρει δημοσιότητα η κατάστασή της και από την ντροπή της να αδυνατίσει.

Πράγματι, η Πόλιν μετά από τη δημοσιότητα άρχισε τη δίαιτα. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό το θετικό. Ο πρώην σύζυγός της, Άλεξ την είδε ξανά και χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα παραπανίσια κιλά της, επέστρεψε στην αγκαλιά της.

«Την πρώτη μέρα που επέστρεψα κάναμε σεξ 6 φορές σε μια μέρα», δήλωσε ο Άλεξ στην Sun. «Αν και κάθε πόδι της ζυγίζει παραπάνω από ότι εγώ (σ.σ. εκείνος είναι μόλις 80 κιλά), βρίσκουμε τρόπους να τοποθετήσουμε το κορμί της ώστε να ικανοποιούμαστε και οι δυο», ανέφερε.

Δείτε πώς ήταν πριν...

Keywords
Τυχαία Θέματα