Έχασε τα πόδια της, για να σώσει τα παιδιά της

18:53 1/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η αγάπη της μητέρας είναι ίσως η μεγαλύτερη που υπάρχει στον κόσμο και αυτό το αποδεικνύει και η ιστορία της 36χρονης Στεφανι Ντέκερ από το Μέρισβιλ της Ιντιάνα, η οποία για να σώσει τα δυο της παιδιά έχασε και τα δυο της πόδια!

Η γυναίκα προσπάθησε να σώσει τα παιδιά της, όταν ένας φονικός ανεμοστρόβιλος χτύπησε το σπίτι τους με αποτέλεσμα αυτό να γκρεμιστεί.

«Όταν ξέσπασε ο ανεμοστρόβιλος τύλιξα τα παιδιά μου με μια κουβέρτα στο υπόγειο του σπιτιού μας. Έπεφταν πάνω μου συντρίμμια αλλά τα παιδιά μου έπρεπε να μείνουν σώα. Είμαι ευγνώμων που ζω. Καταφέραμε να

επιζήσουμε μέσα από μια μεγάλη καταστροφή.

Όταν θεραπευτούν οι πληγές μου θα βάλω προσθετικά μέλη και θα ζήσω μια φυσιολογική ζωή. Θα παίζω ακόμα και μπάσκετ μαζί τους γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα μείνω κολλημένη και εγκλωβισμένη σε ένα κρεβάτι», ανέφερε η Στέφανι σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Τα δυο της παιδιά, ο 8χρονος Ντομινίκ και η 5χρονη Ρίζ, βγήκαν από το γκρεμισμένο σπίτι χωρίς ούτε μια γρατζουνιά. Όμως η Στέφανι που δέχθηκε όλα τα συντρίμμια πάνω της και μάλιστα χρησιμοποίησε αναπνευστήρα για να επιζήσει κάτω από αυτά, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου της έκοψαν και τα δυο της πόδια για να μπορέσει να ζήσει.

Τώρα μετά από 26 μέρες στο νοσοκομείο επιστρέφει στο σπίτι μαζι με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, ο οποίος την έσυρε έξω από τα χαλάσματα μαζί με έναν γείτονα.

Ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε την πολιτεία της Ιντιάνα και του Κεντάκι στην Αμερική στις 2 Μαρτίου κόστισε τη ζωή σε 35 ανθρώπους, ενώ τα σπίτια υπέστησαν ανυπολόγιστες ζημιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα