'Έχασε το ματς, γλίτωσε την καταδίκη

22:16 4/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 24η αγωνιστική

ΒΕΡΟΙΑ-ΑΡΗΣ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Βέροιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)

Ο Άρης γνώρισε οδυνηρή ήττα με 3-1 από την Βέροια και έχασε

σημαντικό έδαφος στη μάχη για παραμονή. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στο παιχνίδι όμως η κατάσταση θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι οπαδοί της έμπαιναν συχνά πυκνά στο γήπεδο και τελικά με μαζική εισβολή διέκοψαν το ματς στις καθυστερήσεις. Τελικά χάρη στις πιέσεις των ανθρώπων του Άρη και την ανοχή του διαιτητή το παιχνίδι τελείωσε κανονικά και οι "κίτρινοι" γλίτωσαν πιθανή αφαίρεση βαθμών. Η τιμωρία του πάντως θεωρείται δεδομένη.

Πολύ σκληρό το πρώτο τέταρτο του ματς με δυνατά μαρκαρίσματα. Η Βέροια στη συνέχεια ανέβηκε και στο 17' απείλησε με ένα σουτ του Ολαϊτάν. Στο επόμενο λεπτό ο Διούδης είπε "όχι" σε Κόστλι και Πέρες και κράτησε το μηδέν. Στο 38' οι γηπεδούχοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μπραγκάν με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Στις καθυστερήσεις του ημίχρονο ο Γεωργίαδης έκανε δολοφονικό μαρκάρισμα στον Γιαννιώτα αλλά ο διαιτητής του έδειξε μόνο κίτρινη.

Ότι δεν κατάφερε η Βέροια σε ένα ημίχρονο το κατάφερε ο Άρης ουσιαστικά στην πρώτη του φάση στο ματς όταν στο 49' ο Αγγελούδης με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Μετά το γκολ ο κόσμος του Άρη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει και υπήρξε μικρή διακοπή. Η Βέροια απάντησε στο 65' με τη βοήθεια της τύχης όταν ο Καλτσάς, που είχε πριν λίγα λεπτά ως αλλαγή, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Πουλίγο και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 81' οι οπαδοί του Άρη βρέθηκαν και πάλι γύρω από τον αγωνιστικό χώρο και το ματς διεκόπη. Ξεκίνησε μετά από λίγα λεπτά και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καλτσάς χτύπησε και πάλι κάνοντας με διπλή προσπάθεια του 2-1. Η Βέροια δεν σταμάτησε εκεί καθώς στο 96ο λεπτό ο Ολαϊτάν με τρομερό σουτ πέτυχε το 3-1 και αυτό εξόργισε τους οπαδούς του Άρη που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα ο Ολαϊτάν στην προσπάθεια του να ξεφύγει χτύπησε στα κάγκελα και τραυματίστηκε. Το ματς διεκόπη για περίπου 15 λεπτά και μετά από πιέσεις των ανθρώπων του Άρη να μην υπάρξει οριστική διακοπή που σημαίνει και αφαίρεση βαθμών το ματς ξεκίνησε και πάλι με τον Ολαϊτάν να μένει στα αποδυτήρια. Τελικά το ένα λεπτό που απέμενε παίχτηκε και το ματς τελείωσε.

ΒΕΡΟΙΑ (Δ. Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης (95'Μπερτέν), Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γεωργέας, Πέρες, Ολαϊτάν, Μπαργκάν (61'Καλτσάς), Κόστλι.

ΑΡΗΣ (Γ.Μιχαλήτσος): Διούδης, Ψυχογιός (27'Αγγελούδης), Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Ζαραδούκας, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Τάτος (90'Τριανταφυλλάκος), Διαμαντάκος (80'Διαμαντάκος).

Keywords
Τυχαία Θέματα