«Έχει αλλάξει επίπεδο η Ελλάδα»

11:23 11/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ελλάδας είναι μια ομάδα που αντέχει στα δύσκολα υποστήριξε ο Στηβ ΜακΜάναμαν ο οποίος υπογράμμισε πως τα τελευταία χρόνια η ελληνική ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο με τις συνεχείς προκρίσεις της σε μεγάλες διοργανώσεις.

Ακολουθούν αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Στιβ ΜακΜάναμαν στην εφημερίδα "Sportday"
- Πώς βλέπεις την τωρινή εθνική Αγγλίας;
"Η κατάσταση είναι διαφορετική από άλλα τουρνουά. Συνήθως πηγαίνουμε με υψηλότερες προσδοκίες και πίεση από τον κόσμο. Τώρα οι τόνοι είναι πιο χαμηλοί

και αυτό μπορεί να κάνει καλό στην ομάδα".
- Με νίκη η Αγγλία κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης;
"Φυσικά, ωστόσο φοβάμαι ότι αν νικήσουμε, ο κόσμος στην Αγγλία θα λέει ότι θα πάρουμε το Κύπελλο! Και αν χάσουμε, θα έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Έτσι λειτουργεί πάντα ο κόσμος στην Αγγλία".
- Θεωρείς ότι αυτή η νοοτροπία έχει στοιχίσει σε αυτή την ομάδα;
"Ναι, το πιστεύω. Είναι ασφυκτική πάντα η πίεση προς την ομάδα σε όλα τα τουρνουά".
- Την Ελλάδα πώς τη βλέπεις;
"Δυνατή. Έκανε πολύ καλά προκριματικά και δεν βλέπω τον λόγο να μην έχει καλή παρουσία στην τελική φάση της διοργάνωσης".
- Τι σου έχει κεντρίσει περισσότερο την προσοχή από την Ελλάδα;
"Το γεγονός ότι εδώ και αρκετά χρόνια έχει κάνει μεγάλα άλματα προόδου και έχει μπορέσει να σταθεροποιηθεί σε υψηλό επίπεδο και να προκρίνεται στις περισσότερες διοργανώσεις. Έχει αλλάξει επίπεδο η Ελλάδα, είναι εμφανές αυτό εδώ και χρόνια και παραμένει εμφανές".
- Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο τι πιστεύεις για την Ελλάδα;
"Πιστεύω ότι είναι μια ομάδα που αντέχει στα δύσκολα. Έχει αποκτήσει τον δικό της χαρακτήρα και τον διατηρεί. Είναι μια ομάδα που μάχεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα