Εχει μιλήσει ήδη με Γκούμα και Κανελλόπουλο και περιμένει ο Μελισσανίδης

11:29 7/11/2013 - Πηγή: AEK365

Καθόλου τυχαία ή κάποιας μορφής έκπληξη δεν ήταν για τον Δημήτρη Μελισσανίδη η παρουσία του Γκίκα Γκούμα αλλά και του Τάκη Κανελλόπουλου στην παρουσίαση της Αγιά Σοφιάς στην στέγη γραμμάτων και τεχνών. Το αφεντικό της ΑΕΚ έχει μιλήσει και με τους δύο. Με τον Γκίκα Γκούμα οι πρώτες συζητήσεις είχαν γίνει τον Μάιο όταν ξεκίναγε ο Τίγρης λίγες μέρες πριν πετάξει για το Τορίνο για να δει το γήπεδο της Γιουβέντους. Πρόσφατα με πρωτοβουλία του Τίγρη

οι δύο άντρες ξαναμίλησαν και πλέον ο Δημήτρης Μελισσανίδης περιμένει από τον άνθρωπο που φέρει ένα όνομα σύμβολο για την ΑΕΚ αλλά κυρίως για το γήπεδο της να μπει κι αυτός στην μεγάλη ομάδα των ευεργετών που θα το ξαναχτίσουν.

Με τον Τάκη Κανελλόπουλο είναι γνωστό το παρελθόν. Μάλιστα ο Κανελλόπουλος έφτασε στο σημείο ακόμη και πέρυσι όταν δημοσιοποίησε το... μανιφέστο του για την ΑΕΚ όταν η ομάδα βάδιζε ήδη προς τον γκρεμό να γράψει πάλι κάποια υπονοούμενα για τον Μελισσανίδη και για την προσπάθεια που είχε κάνει ο Τίγρης το 2007 να μπει στην ΑΕΚ όταν ο... Τιτάνας κοστολογούσε το 35% της ΠΑΕ ΑΕΚ 70.000.000 πέντε μήνες πριν δώσει το 18%... δωρεάν στην Ερασιτεχνική. Ο Μελισσανίδης από την ημέρα που επέστρεψε στην ΑΕΚ και μπήκε μπροστά για την Αναγέννηση σε όλα τα επίπεδα έχει δείξει με πράξεις πως έχει αφήσει πίσω το παρελθόν. Σε αυτά τα πλαίσια και έστειλε πρόσκληση τον Κανελλόπουλο και μίλησε ήδη πάνω από μία φορά μαζί του καλώντας τον να μπει κι αυτός στην ομάδα των χρηματοδοτών του Ναού. Ο Τάκης Κανελλόπουλος έχει δείξει ενδιαφέρον όμως όλα θα κριθούν στην πράξη. Αξίζει όμως να τονιστεί πως η συνεισφορά του Κανελλόπουλου δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την ενεργοποίηση της εταιρίας του στην κατασκευή του γηπέδου. Για την κατασκευή του γηπέδου θα γίνουν διεθνείς διαγωνισμοί και μέσω αυτών θα επιλεγούν οι συνεργάτες και προμηθευτές της ΑΕΚ. Ο Κανελλόπουλος θα βοηθήσει σαν Τάκης και όχι σαν Τιτάν. Αν βέβαια υπάρχει δυνατότητα να γίνει μια μεγάλη δωρεά τσιμέντου και μπορεί αυτό να το κάνει ο Κανελλόπουλος είναι άλλο χωρίς βέβαια η ΑΕΚ να δεσμεύεται πουθενά. Πάντως και για τον Κανελλόπουλο, όπως και για όλους τα πράντα θα φανούν στην πράξη. Και συγκεκριμένα στην λίστα της Τράπεζας Πειραιώς όπου θα φανεί ποιος θα βάλει χρήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα