«Έχουμε ακόμα αδυναμίες»

23:03 15/12/2013 - Πηγή: AEK365

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης,Λόρι Σάντσες μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Πανθρακικού στη Ριζούπολη με 3-2, λέγοντας ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει ακόμα αδύναμα σημεία στο παιχνίδι της που πρέπει να διορθώσει.«Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά. Θεωρώ ότι η ομάδα έπαιξε καλά για 80 με 90 λεπτά και καθόλου καλά στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης. Ήταν σίγουρα καλό για όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση, αλλά όχι για την καρδιά των δυο προπονητών. Παρά τη νίκη δείξαμε ότι έχουμε αδυναμίες στο παιχνίδι μας και πρέπει στην πορεία του πρωταθλήματος

να το συνειδητοποιήσουμε αυτό, για τους αγώνες που ακολουθούν», είπε αρχικά ο Λόρι Σάντσες και πρόσθεσε:

«Σε ερώτηση για το αν τον προβληματίζει το γεγονός πως η ομάδα του στους τρεις τελευταίους αγώνες παρουσιάζεται νωθρή στο πρώτο ημίχρονο κι ανεβάζει την απόδοση της στη συνέχεια: «Δεν με ενοχλεί γιατί σε αυτά τα παιχνίδια έχουμε συγκεντρώσει πέντε βαθμούς».

Τέλος, για το γεγονός ότι μείωσε ο Πανθρακικός στο φινάλε, επεσήμανε: «Θα είχα πρόβλημα αν δεν παίρναμε τη νίκη. Πήραμε όμως τη νίκη κι αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα