«Έχουμε ακόμα δρόμο»

17:47 21/2/2012 - Πηγή: AEK365

«Είμαι περήφανος για ότι έκανε, αλλά κυρίως για τα κατορθώματα της ομάδας μου που κέρδισε ένα ακόμη παιχνίδι και διατήρησε το αήττητο της έδρας της. Ωστόσο έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας όχι μόνο για την κανονική περίοδο, αλλά για τα πλέι οφ και το Κύπελλο», είπε ο 30άχρονος άσος ο οποίος παραδέχθηκε ότι η φετινή σεζόν εξελίσσεται ως η κορυφαία της καριέρας του, αλλά κι αυτό οφείλεται στην ίδια την ομάδα.

«Αν και τα προηγούμενα χρόνια πιστεύω ότι έκανα καλά παιχνίδια, μπορώ να πω ότι φέτος

είναι η χρονιά μου. Αισθάνομαι πολύ άνετα στην ομάδα, έχω έναν καταπληκτικό πασαδόρο, εξαιρετικούς συμπαίκτες κι ένα φοβερό προπονητή που κατευθύνει όλη την ομάδα. Όλα αυτά μου επιτρέπουν να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και να έχω αυτή την εικόνα», εξηγεί ο ίδιος ενώ όταν τον ρωτήσαμε για το 'μυστικό' του 'Πάμβο' η απάντηση ήταν πολύ απλή: «Υπάρχουν εξαιρετικές σχέσεις στην ομάδα. Είμαστε μια παρέα έξω από το γήπεδο κι αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ, ενώ έχουμε μεγάλη υποστήριξη κι από τη διοίκηση που φροντίζει να μην μας απασχολούν άλλα θέματα. Ο συνδυασμός όλων αυτών των πραγμάτων μας έχει επιτρέψει να κάνουμε αυτή την πορεία».

Στο Βραχάτι έχουν εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα και στα πλέι οφ, αλλά ο πρώτος σκόρερ της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 δεν έδειξε να παρασύρεται. «Ο στόχος μας από δω και πέρα δεν είναι η 3η ή 2η θέση, αλλά το να παίξουμε καλά στα πλέι οφ και στο Κύπελλο που επίσης είναι πολύ μεγάλη πρόκληση. Εμείς θέλουμε να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι και να προσφέρουμε καλό θέαμα».
Μετά από τρία χρόνια στην Φινλανδία και την τελευταία σεζόν στην Φινλανδία ο Ντουσάρμ αποφάσισε να κατέβει νοτιότερα προς τα μέρη μας και δεν το έχει μετανιώσει καθόλου.

«Σε καμία περίπτωση! Ήμουν λίγο νευρικός στην αρχή, κυρίως λόγω της οικονομικής κατάστασης, αλλά τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά κι αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι βιώνω μια φοβερή εμπειρία», ήταν τα λόγια του, ενώ φυσικά δεν έχει μετανιώσει και για την επιλογή του να αφοσιωθεί στο βόλεϊ όταν μέσω ενός οικογενειακού φίλου στη γενέτειρα του το Σαν Ντιέγκο, πήγε να κάνει δοκιμαστικό σε μια τοπική ομάδα.
«Είχα δοκιμάσει τα πάντα... Μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τένις, γκολφ, αλλά από την πρώτη μου προπόνηση κατάλαβα ότι το βόλεϊ είναι αυτό που μου ταιριάζει και χαίρομαι για την επιλογή μου».
Ως επαγγελματίας βέβαια είναι μακριά από την οικογένεια του (έχει μια αδελφή και τέσσερα ανίψια) ενώ η παρουσία του στην Ελλάδα λογικό είναι να προκαλεί αρκετές ερωτήσεις από συγγενείς και φίλους για τα τεκταινόμενα στη χώρα μας.
«Ναι είναι γεγονός ότι πολύ συχνά με ρωτάνε όλοι για τις εξελίξεις σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, Η αλήθεια είναι ότι και στην πατρίδα μου τα πράγματα δεν είναι ρόδινα, αλλά εδώ στην Ελλάδα οι δυσκολίες είναι μεγαλύτερες. Με ρωτάνε συνέχεια όλοι, αφού βλέπουν και τις διαδηλώσεις και τους εξηγώ ότι παρά τις δυσκολίες, οι Έλληνες προσπαθούν να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά κι η ζωή συνεχίζεται με τον κόσμο να εξακολουθεί ν

Keywords
Τυχαία Θέματα