«Έχουμε σχεδόν συμφωνήσει με Ηρακλή»

10:22 1/6/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν από την προπόνηση της Ελλάδος, βρέθηκε στο γήπεδο η Εθνική Σλοβακίας για την δική της προετοιμασία ενόψει του αυριανού ματς. Παρών ήταν φυσικά και ο Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος άλλαξε σελίδα στην καριέρα του, ως βοηθός προπονητή των Σλοβάκων, αλλά δεν θα είναι και η μόνη εργασία του για φέτος, αφού όπως τόνισε: «Έχουμε σχεδόν συμφωνήσει να αναλάβω τον Ηρακλή. Η προπονητική ήταν κάτι φυσιολογικό. Μετά από πολλούς τίτλους και επιτυχίες, ήρθε η ώρα στα 41 μου να ασχοληθώ με αυτό που ξέρω πολύ καλά και

έμαθα τόσα χρόνια το βόλεϊ. Ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η κατάληξη με τον Ηρακλή, που όπως όλα δείχνουν θα είναι θετική, έχω αποφασίσει πως σταματάω την ενεργό δράση. Είναι προτεραιότητα μου πλέον η προπονητική. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ χρόνια και είχα παρεξηγηθεί μάλιστα στο παρελθόν όταν είχα αναφερθεί σε αυτό (επί Κρίστιανσον στον «Γηραιό») το κομμάτι. Ήταν όμως με την καλή έννοια».

Για τον τεχνικό της Σλοβακίας Στέφαν Κριστιάνσκι οι ομάδες θα έχουν πολύ καλύτερο πρόσωπο από το 1ο τουρνουά: «Είχαν νέα παιδιά στη σύνθεση τους, που τα περισσότερα έπαιζαν πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο. Θα είναι όλες οι ομάδες βελτιωμένες σε όλους τους τομείς. Όσο για το ματς με την Ελλάδα θεωρώ πως θα είναι παρόμοιο με της Κατερίνη. Ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί αυτή τη φορά και να μειώσουμε τα λάθη μας. Κάναμε 24 λάθος σέρβις. Χρειάζεται ρίσκο, αλλά με προσοχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα