Έδειρε συμπαίκτες του ο Πάνιτς!

16:44 8/10/2012 - Πηγή: AEK365

Έδειρε συμπαίκτες του και τον έδιωξαν από την ομάδα. Το εντυπωσιακό αυτό περιστατικό συνέβη το Σάββατο 6/10 στην Σερβία. Ο Βλάντιμιρ Πάνιτς στην διάρκεια της προπόνησης της Μέταλακ μάλωσε με τον συμπαίκτη του Στέφαν Ζιβάνοβιτς, τον κτύπησε, μετά είχε διένεξη με τον προπονητή του Ντράγκαν Νίκολιτς, ο οποίος και τον έδιωξε από την προπόνηση.

Ο Ζιβάνοβιτς δεν δέχθηκε την συγγνώμη του Πάνιτς, οι δύο τους συνέχισαν με καταθέσεις στην αστυνομία και ο πρόεδρος της ομάδας Ντούσκο Τζουγκάνοβιτς του διέκοψε το συμβόλαιο. "Είναι καταπληκτικός

παίκτης αλλά η πειθαρχία είναι πάνω απόλα" έλεγε ο Τζουγκάνοβιτς, ενώ οι πληροφορίες από τα Σέρβια ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Πάνιτς ήταν δυσαρεστημένος από τον τρόπο που τον χρησιμοποιούσε ο Νίκολιτς, ενώ για τον παίκτη το ποτήρι ξεχείλισε, λένε, όταν ο γιός του προέδρου έφτασε στην Μέταλακ και έγινε αρχηγός, ενώ... υπαρχηγός ήταν ο Ντράγκαν Κρούστσιτς που υπέγραψε πριν δύο χρόνια από την ΟΚΚ Μπέογκραντ.

Για την ιστορία... Μια μέρα μετά η Μέταλακ χωρίς τον Πάνιτς κέρδισε 82-84 μέσα στην ΒΚΚ Ραντνίσκι στην πρεμιέρα της Σερβικής Λίγκα με κορυφαίο τον "υπαρχηγό" Κρούστσιτς να πετυχαίνει 20 πόντους, τον αρχηγό Τζουγκάνοβιτς 5 και το θύμα Ζιβάνοβιτς 4.

Keywords
Τυχαία Θέματα