Έδιωξαν όλους τους παίκτες για ομοφοβικά σχόλια!

16:33 6/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος της Σέρσκογκενς, ομάδα έβδομης κατηγορίας της Σουηδίας, έδιωξε όχι έναν ούτε δυο αλλά όλους τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας μετά την συμπεριφορά τους στον αγώνα κόντρα στους Σνάιπερς Στοκχόλμης.
Η ομάδα της Στοκχόλμης αποτελείται από παίκτες που είναι ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι και τρανσέξουαλ με τους ποδοσφαιριστές της Σέρσκογκενς να απευθύνονται με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς τους αντιπάλους τους.
Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, οι παίκτες της Σέρσκογκενς φώναζαν στους αντιπάλους τους φράσεις όπως "Παίρνετε π... για 50 κορόνες" ή "όλοι σας έχετε AIDS.

Θα μας μολύνετε".
Μάλιστα οι παίκτες των Σνάιπερς Στοκχόλμης μετά το παιχνίδι φοβήθηκαν να βγουν από τα αποδυτήρια καθώς πίστευαν πως η ζωή τους βρισκόταν σε κίνδυνο.
Ενώ λοιπόν η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σουηδίας τιμώρησε με 5000 ευρώ την Σέρσκογκενς, ο πρόεδρος της ομάδας, Κέιτλ Τορπ, προχώρησε στην απόλυση όλων των ποδοσφαιριστών και σε δηλώσεις του τόνισε: "Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να διαλύσουμε την ομάδα. Τέτοια συμπεριφορά δεν χωρά στο ποδόσφαιρο ή ακόμα και εκτός αυτού. Είμαστε ένας σύλλογος που αποτελείται κατά 90% από νεαρούς παίκτες και πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν είναι αυτές οι αξίες μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα