Έδιωξε Μάντζιο και Επστάιν ο Σπανός

09:26 9/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Σπανός ήταν έξαλλος μετά την ήττα του Ατρομήτου από τον Άρη και έτσι μετά τον Νίκο Αναστόπουλο, ο πρόεδρος της ομάδας, έδιωξε τον Βαγγέλη Μάντζιο και τον Ντένις Επστάιν.
Οι δυο ποδοσφαιριστές δεν ήταν παρόντες στην προπόνηση της Δευτέρας και σήμερα θα λύσουν τα συμβόλαια τους με τον Ατρόμητο. Στους Μάντζιο και Επστάιν καταλογίζεται αδιαφορία και κακή συμπεριφορά.
Μάλιστα δεν αποκλείεται να συνεχιστούν οι... εκκαθαρίσεις στον Ατρόμητο με βάση τα όσα είπε ο Σπανός στους παίκτες στην προπόνηση της Δευτέρας

όπου βρέθηκε για να παρουσιάσει τον νέο προπονητή, τον Γιώργο Παράσχο.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ατρομήτου φέρεται να είπε το εξής: "Τέλος τα λόγια και από εσάς και από εμάς. Είναι ώρα για πράξεις για όλους μας. Όπως βλέπετε, σήμερα είμαστε λιγότεροι κατά δυο άτομα, που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Φροντίστε από εδώ και πέρα να μιλήσετε μόνο στο γήπεδο, αλλιώς από την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε ακόμα λιγότεροι. Σας είχα προειδοποιήσει πως όποιος δεν δίνει το 150% θα φεύγει από την ομάδα. Δεν ήθελα να έρθω σήμερα εδώ, αλλά έχουμε νέο προπονητή, τον κ. Παράσχο, με τον οποίο θα συνεχίσουμε και ήθελα να σας τον παρουσιάσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα