Έδωσαν τον Μάκο σε τιμή ευκαιρίας

21:17 9/7/2012 - Πηγή: AEK365

Διαδικαστικά είναι πλέον τα θέματα που πρέπει να ξεπεραστούν προκειμένου ο Γρηγόρης Μάκος να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΚ, με τη Μόναχο 1860 να ανακοινώνει τη μεταγραφή του. Η συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση και τη Γερμανική ομάδα είναι δεδομένη και στην ΠΑΕ περιμένουν κάποια έγγραφα από το Μόναχο προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή. Ο Βασίλης Τσιάρτας ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο των συζητήσεων με τους Γερμανούς, ενώ οι Ανδρέας Δημητρέλος και Θωμάς Μαύρος έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να ολοκληρωθεί αυτή

η μεταγραφή... Η ΑΕΚ λοιπόν συμφώνησε με τη Μόναχο 1860 και δίνει τον Μάκο με 465.000 ευρώ. Στα ταμεία της ωστόσο θα μπουν περίπου 300.000 ευρώ - με το μοναδικό θετικό σε αυτό το γεγονός ότι περιμένουν να πληρωθούν την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη - με τον Μάκο να απαλλάσσει την ΑΕΚ από μία οφειλή ύψους 165.000 ευρώ.
Επίσης η ΑΕΚ έχει το 15% πιθανής μεταπώλησης του Μάκου από τη Μόναχο 1860, θα λάβει άλλες 150.000 ευρώ το καλοκαίρι εφόσον η γερμανική ομάδα ανέβει κατηγορία, ενώ στα ταμεία της θα μπουν ακόμη 50.000 ευρώ εφόσον ο Μάκος πιάσει ένα όριο συμμετοχών στη νέα του ομάδα.
Όσον αφορά το ποσοστό μεταπώλησης που είχε ο Πανιώνιος και άγγιζε το 25%, πλέον δεν ισχύει. Και δεν ισχύει καθώς όπως έλεγαν από την ΑΕΚ, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα έπαιρνε χρήματα από τη μεταγραφή του Μάκου, μόνο εφόσον η Ένωση τον παραχωρούσε σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας χωρών όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία. Η Μόναχο 1860 παίζει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και έτσι το 25% της μεταπώλησης ο Πανιώνιος το χάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα