Ευχές Καπέλο σε Πιρς

17:31 28/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο πρώην τεχνικός της εθνικής U21 των Άγγλων και νυν της μεγάλης ομάδας, δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για το φιλικό με την Ολλανδία πως ο Φάμπιο Καπέλο του έστειλε ένα κείμενο με το οποίο και του εύχεται καλή επιτυχία, ενώ όπως δήλωσε ο Στιούαρτ Πιρς, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει κιόλας τον Ιταλό, για όσα έχει κάνει για εκείνος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Συγκεκριμένα το «τιμονιέρης» των Άγγλων δήλωσε πως: «Μίλησα με τον Φάμπιο πριν από λίγες ημέρες για να τον ευχαριστήσω για όσα έχει κάνει για 'μένα. Επίσης έλαβα κι ένα κείμενο απ' αυτόν τη Δευτέρα, με το οποίο

μου εύχεται ό,τι καλύτερο για το παιχνίδι της Τετάρτης».
Παράλληλα ο Άγγλος προπονητής αναφέρθηκε για τα σχέδια του για τη συνέχεια στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του, λέγοντας: «Η διαδικασία σχεδιασμού είναι σχεδόν έτοιμη. Ο Φάμπιοξεκίνησε αυτό το πλάνο ωστόσο κι εμείς έχουμε κάνει κάνει κάποιες επιδιορθώσεις. Οι παίκτες το γνωρίζουν πλέον αφού χθες τους κάναμε μία αναλυτικά παρουσίαση». Και στη συνέχεια ο Πιρς συμπλήρωσε: «Έχω τις δικές μου ιδέες. Δούλεψα μαζί με τον Φάμπιο, ο οποίος με βοήθησε πολύ. Όμως υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία θέλω να κάνω διαφορετικά. Δεν σημαίνει πάντως αυτό ότι κάνω κάποιο είδος κριτικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα