«Εύχομαι να προκριθεί η Ελλάδα»

15:36 9/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τους δύο βαθμούς της νίκης κόντρα στην Κύπρο (27-30) κρατάει η Εθνική ανδρών από το ματς στη Λευκωσία που τις δίνουν την δυνατότητα να παίξει στα ίσια την πρόκριση με την Βοσνία στα μπαράζ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013. Οι διεθνείς σήμερα το πρωί είδαν βίντεο με την επόμενη αντίπαλο τους και το νωρίς το απόγευμα αρχίσει το ταξίδι τους προς το Γκόραζντε, όπου και την Τετάρτη στις 19:00 θα αντιμετωπίσουν την Βοσνία για τον 6ο προκριματικό όμιλο.

Στις 16:35 η αποστολή θα αναχωρήσει από το

αεροδρόμιο της Λάρνακας με προορισμό αυτό της Βιέννης. Από τη πρωτεύουσα της Αυστρίας θα φύγει στις 20:30 αεροπορικώς για το Σαράγεβο, όπου αναμένεται γύρω στις 22:00. Από κει οδικώς θα μεταβεί στο Γκόραζντε -που απέχει περίπου 70 χιλιόμετρα- για να καταλύσει.

«Εύχομαι να προκριθεί η Ελλάδα»

Ένας από τους παίκτες που έλειψαν στο πρώτο ματς Ελλάδας- Κύπρου (31-13) στη Θεσσαλονίκη και έκανε την μεγάλη διαφορά στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων στην «Μεγαλόνησο» ο Γιώργος Παπακυπριανού - οποίος σημείωσε 10 γκολ- φιλοξενήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ. Ο γνώριμος μας από την εξαιρετική του θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις φανέλες των Διομήδη Αργους, Ιωνικού ΝΦ και Ηλυσιακού σχολίασε: «Έγινε ένα καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι, που πιστεύω ότι άφησε ευχαριστημένο αρκετό κόσμο. Εμείς σταθήκαμε αρκετά καλά και παλέψαμε μέχρι το τέλος για τη νίκη. Στα τελευταία λεπτά όμως ξεμείναμε από δυνάμεις. Η Εθνική Ελλάδας είναι πιο έμπειρη ομάδα, η οποία προσπαθεί να κάνει ανανέωση. Όλοι γνωρίζουμε πως ο Γιώργος Κρανάκης έχει τρομερή εμπειρία και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει σε αυτό το νέο ξεκίνημα», τόνισε αρχικά ο έμπειρος περιφερειακός της Εθνικής Κύπρου και συνέχισε αναφορικά με τα παιχνίδια της Ελλάδας με την Βοσνία. «Και οι δύο ομάδες είναι καλές. Η πρόκριση θα εξαρτηθεί από ποια ομάδα θα εκμεταλλευτεί καλύτερα την έδρα της. Πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η ευχή μου εννοείται πως είναι να περάσει η Ελλάδα». Όσον αφορά τον Εθνικό ύμνο που ακούστηκε μια φορά και τα συναισθήματα που του δημιούργησε: «Ήταν από τις σπάνιες περιπτώσεις στον Παγκόσμιο αθλητισμό. Ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Παίζαμε με τους αδερφούς μας, το κλίμα δεν ήταν όπως τα άλλα ματς με τις άλλες Εθνικές ομάδες. Με όλα τα παιδιά είμαστε γνώριμοι». Τέλος για την αγαπημένη του ομάδα στην Ελλάδα, ευχήθηκε να πάρει ο πρωτάθλημα. «Ελπίζω ο Διομήδης Αργους να συνεχίσει έτσι και να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του. Αν μάλιστα συμβεί και με την ομάδα μου στην Κύπρο την ΣΠΕ Στροβόλου, που είμαστε το φαβορί, θα είναι το ιδανικό», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα