Εύκολα Άρσεναλ, Τότεναμ τα... χρειάστηκε η Γιουνάιτεντ

23:43 26/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΑΓΓΛΙΑΣ- ΦΑΣΗ των 32
ΚΑΡΛΑΙΛ - ΤΟΤΕΝΑΜ 0-3
ΓΗΠΕΔΟ: Μπρούντον Παρκ
Δεν αντιμετώπισε προβλήματα η Τότεναμ και πήρε ανετα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας καθώς επικράτησε με 3-0 της Καρλάιλ εκτός έδρας. Οι Λονδρέζοι ήταν αφεντικό στο ματς και πίεσαν απο την αρχή τους γηπεδούχους. Στο 37' με τον Βέλγο αμυντικό Γιαν Βερτόνγκεν έκαναν το 0-1 και έγιναν τα πράγματα πιο απλά. Στην επανάληψη ο Τάουνσεντ στο 53'

έγραψε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 89' ο Σίγκουρντσον.
ΚΑΡΛΑΙΛ: Γκιλέσπι, Σίμεκ, Λίβεσει, Μέρφι, Τσάντλερ, ΜακΓκόβερν (60' Σίμινγκτον), Θίρλγουελ (60' Νόμπλε), Μπέρετ, Ρόμπσον, Χίγκινμποθαμ (59' Μπεκ), Κανταμαρτέρι.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Κουντιτσίνι, Σμιθ, Κόουκερ, Ντόουσον, Βερτόνγκεν (64' Γουόκερ), Τάουνσεντ, Σίγκουρντσον, Χάντλεστοουν, Μάσον (69' Κάρολ), Φαλκέ, Ντέμπσει (74' Ομπίκα).

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΚΟΒΕΝΤΡΙ 6-1
ΓΗΠΕΔΟ: Emirates
Χωρίς να... φουλάρει η Άρσεναλ νίκησε με 6-1 την Κόβεντρι στο "Emirates" και πήρε μια άνετη πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγγλίας. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 39' με τον Γάλλο επιθετικό Ζιρού. Στην επανάληψη η Άρσεναλ πίεσε και για άλλα γκολ και στο 57' με τον Τσάμπερλειν έφερε το παιχνίδι στο 2-0. Στο 63' ο Αντρέι Αρσάβιν πέτυχε το 3-0, ενώ ο Θίο Γουόλκοτ στο 74' σημείωσε το τέταρτο γκολ. Στο 78' ο Μπολ μείωσε σε 4-1, ενώ στο 81' ο Μικέλ πέτυχε το 5-1. Στο 90' ο Γουόλκοτ διαμόρφωσε το τελικό 6-1.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνεθ, Μικέλ, Τζουρού, Άνγκχα, Γενάρις, Σάντος, Κοκλέν (71' Φρίμπονγκ), Τσάμπερλειν (71' Γκνάρμπι), Γουόλκοτ, Αρσάβιν, Ζιρού (71' Σαμάκ).
ΚΟΒΕΝΤΡΙ: Μέρφι, Κλαρκ, Γουντ, Μπράουν, Ρέκορντ, Μπάκερ, Μπάρτον, Μπάιλει, Μούσα (59' Φλεκ), Έλιοτ (68' Μπολ), ΜακΣέφρει.

ΚΠΡ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ 2-3
ΓΗΠΕΔΟ: Λόφτους Ρόουντ
Μετά απο ένα ματς θρίλερ η Ρέντινγκ επικράτησε με 2-3 της ΚΠΡ και πήρε μια απίστευτη πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Χόιλετ στο 14' ωστόσο η ομάδα του Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Γκορκς δύο λεπτά αργότερα. Η Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς με γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ στο 71' έκανε το 2-1, ωστόσο η Ρέντινγκ ισοφάρισε στο 76' με τον Σόρει. Την πρόκριση στην Ρέντινγκ χάρισε το γκολ του Πάβελ Πογκρέμπνιακ στο 81' ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-3!
ΚΠΡ: Σέζαρ, Ντάιερ (63' Νέλσεν), Μ'Μπια, Χιλ, Ονουόχα, Παρκ (66' Ζαμόρα), Φαουρλίν, Γκρανέρο, Χόιλετ, Σισέ, Μακί.
ΡΕΝΤΙΝΓΚ: ΜακΚάρθι, Κάμινγκς, Μαριάπα (78' Μόρισον), Γκορκς, Σόρει, Κεμπέ (68' Μακ Λίρι), Καρατσάν, Ταμπ, Κανού, Πογκρεμπνιάκ, Χαντ.

ΝΟΡΙΤΣ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Κάροου Ρόουντ
Με το "χρυσό" γκολ του Τετέι η Νόριτς νίκησε με 1-0 την Ντονκάστερ στο "Κάροου Ρόουντ" και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και το τέρμα του Τετέι στο 25' έδωσε την πρόκριση.
ΝΟΡΙΤΣ: Μπουν, Μπάτερφιλντ, Γουάρντ, Μπένετ, Τίερνει, Έλιοτ Μπενετ, Φοξ, Μάρτιν (70' Χούλαχαν), Τ

Keywords
Τυχαία Θέματα