Εύκολα Διομήδης, ΠΑΟΚ

03:35 18/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 40-21 εκτός έδρας της Ακαδημίας Πάτρας και στον 2ο γύρο του θεσμού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση στην Βέροια τον Φίλιππο.

Το... εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου ανδρών πήρε και ο Διομήδη Αργους, ο οποίος επικράτησε με 30-25 του Ποσειδώνα Λουτρακίου. Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα σερί 8-0 στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και έφτασαν στο 19-8 «καθαρίζοντας» την υπόθεση πρόκριση. Αρνητικό σημείο του ματς ο τραυματισμός

του Πριόβολου στο 47', ο οποίος έπαθε βαρύ διάστρεμμα και η κατάσταση του ποδιού του θα εκτιμηθεί καλύτερα στο νοσοκομείο, όπου και διακομίστηκε. Ο Διομήδης θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας στα ημιτελικά με μειονέκτημα έδρας την ομάδα που θα προκύψει από τα ζευγάρια ΑΕΚ-ΧΑΝΘ- Αναγέννηση Βύρωνα- ΑΣΕ Δούκα.

Χωρίς τους τραυματίες Διάρα, Μανιουδάκη, Κυδωνιάτη και τον Σταυρόπουλο για επαγγελματικούς λόγους κατέβηκαν να αγωνιστούν οι Ελπίδες Πάτρας στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Φίλιππο Βέροιας. Οι Βεροιώτες εκμεταλλεύτηκαν την διαφορά δυναμικότητας και επικράτησαν με 31-22, παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο.


Keywords
Τυχαία Θέματα