Εύκολα η Ατλέτικο

22:03 20/9/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 2ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική

ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: Μπλούμφιλντ

Ένα άνετο βράδυ πέρασε η Ατλέτικο στο Τελ Αβίβ που νίκησε με 3-0 την Χάποελ.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίωρο η ομάδα της Μαδρίτης ανέβηκε και στο 37' άνοιξε το σκορ με τον Κριστιάν Ροντρίγκες. Μόλις τρία λεπτά μετά οι παίκτες των "κολτσονέρος" συνδυάστηκαν ιδανικά με τον Ντιέγκο Κόστα τελικά να γράφει το 0-2. Στο 63' ήρθε και το

τρίτο γκολ της Ατλέτικο, αυτή τη φορά με τον Ραούλ Γκαρθία, για να σφραγίσει το ιδανικό της ξεκίνημα στους ομίλους.

ΧΑΠΟΕΛ: Εντέλ, Αντέμπι, Μπαντίερ, Σουσάν, Πάντσιλ, Κοουτίνιο (58'Τοαμά), Ντζεμπά-Ντζεμπά. Μπεν Χαΐμ, Βερμούθ, Μαμάν, Ταμούζ (70'Μάρε).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ασενχο, Σίλβιο, Μιράνδα, Κάτα Ντίας, Θίσμα, Μάριο, Εμρέ, Αντριάν (69'Κόκε), Ραούλ Γκαρθία, Κριστιάν Ροντρίγκες (74'Χουανφράν), Ντιέγκο Κόστα (78'Σαούλ).

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ- ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μέσδτα Πλζνε

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με τρία γκολ από κεφαλιά η Βικτόρια Πλζεν επικράτησε της Ακαντέμια με 3-1. Οι Πορτογάλοι άντεξαν την πίεση του πρώτου δεκαλέπτου της Πλζεν και στο 19' άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Γουίλσον Εντουάρντο. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση όταν το σουτ του Προχάτσκα βρήκε το δοκάρι. Μόλις στο 47' όμως ήρθε το 1-1 χάρη στην κεφαλιά του Χόρβαθ. Σχεδόν δέκα λεπτά μετά (58') η πολωνική ομάδα ολοκλήρωσε την ανατροπή της με τον Ντούρις να κάνει το 1-2. Η Πλζεν συνέχισε να πιέζει και στο 80' πέτυχε και τρίτο γκολ (και αυτό με κεφαλιά) με τον Ραϊτοράλ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΠΛΖΕΝ: Κόζατσικ, Λιμπέρσκι, Ρέτσνικ, Προχάτσκα, Ραϊτοράλ (93'Μαλακιάν), Τσισόφσκι, Χάνουσεκ, Χόρβαθ, Ντάριντα, Ντούρις (76'Φίγιο), Χόρα (61'Ζέμαν).

ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ: Ρικάρντο, Φερέιρα, Χαλίτσε (46'Μπρούνο Τσίνα), Ροντρίγκο Γκάλο, Νιβάλντο, Κεϊτά (63'Ογκού), Μακελελέ (73'Έντίνιο), Μαρίνιο, Γουίλσον Εντουάρντο, Ρεινέρ Φερέιρα, Σισέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα