Εύκολα η Τότεναμ

20:56 3/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 11ος ΟΜΙΛΟΣ- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΝΖΙ- ΤΟΤΕΝΑΜ: 0-2
Γήπεδο: Σατούρν Στάντιουμ

Χωρία να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία, η Τότεναμ επικράτησε με 2-0 της Ανζί.

Η Τότεναμ μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά και άνοιξε το σκορ στ 34'. Ο Χόλτμπι βρήκε χώρο, έδωσε για τν Ντεφό, ο οποίος είχε εύκολο έργο κι έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να συνέλθει

η Ανζί, δέχτηκε και 2ο γκολ στο 39'. Ο Γουόκερ έκανε κούρσα από δεξιά, έδωσε για τον Τσαντλί που από το ύψος της περιοχής νίκησε με σουτ τον Πομάζαν.

Την επανάληψη η Τότεναμ δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο, αλλά δεν πίεσε κιόλας με αποτέλεσμα να μείνει το 2-0.

ΑΝΖΙ: Πομάζαν, Αγκμπουά (78' Γκαϊμπέκοφ), Ταγκιρμπέκοφ, Αντελέγιε, Εβέρτον, Ζούσιλεϊ, Αχμέντοφ, Ράζακ, Σολομάτιν, Σερντέροφ (56' Γεστσένκο), Αμπντουλάβοφ (46' Τραορέ)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Καμπούλ (71' Ντόουσον), Φράιερς, Γουόκερ, Κίρικες, Σάντρο, Ντεμπελέ, Λαμέλα (70' Σίγκουρντσον), Τσαντλί, Ντεφό, Χόλτμπι (78' Έρικσεν)

ΤΡΟΜΣΟ- ΣΕΡΙΦ: 1-1
Γήπεδο: Αλφχάιμ

Στο 1-1 κόλλησαν Τρόμσο και Σέριφ σε ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό και πάθος.

Στο 19ο λεπτό ο Μόλντσκρεντ αστόχησε από ιδανική θέση και σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία για την Τρόμσο, ενώ στο 31' ο Φόγιουτ ήταν εκείνος που δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο 2ο μέρος και άνοιξαν το σκορ στο 65ο λεπτό. Ο Άντερσεν βρήκε χώρο από δεξιά, γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Όντρασεκ από κοντά έκανε το 1-0. Στο 73ο λεπτό η Σερίφ έχασε και τον Μέλι με κόκκινη κάρτα αλλά μπόρεσε στ 87ο λεπτό ισοφαρίσει με τον Ρικαρντίνιο.

ΤΡΟΜΣΟ: Σάλμαν, Φογιούτ, Καούσεβιτς, Μπέντικσεν, Ντράγκε, Άντερσεν (67' Νίστρεμ), Χέλμκε (77' Πρίτσκαρντ), Κρίστιανσεν, Μόλντσκρεντ, Οντράσεκ (88' Γιόχανσεν).

ΣΕΡΙΦ: Τόμιτς, Μέλι, Μετουά, Παγιέ, Σάμαρντζιτς, Ρικαρντίνιο, Μπαλιμά, Καντού (75' Σελεστινό), Μογιάλ, Λουβανόρ, Ίσα (63' Φερνάντο)

Keywords
Τυχαία Θέματα