Εύκολα ο Πανιώνιος

16:56 18/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ- 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ : 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

Ο Πανιώνιος με δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού καθάρισε την Δόξα Δράμας φτάνοντας στους 29 βαθμούς και ξέφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την πλευρά της η

Δόξα Δράμας δεν κατάφερε τίποτα ουσιαστικό και απλώς περιμένει το τέλος του πρωταθλήματος

Το Ματς:

Πολύ καλό ξεκίνημα για το Πανιώνιο είχαμε στο παιχνίδι, καθώς με πίεση στο μισό γήπεδο κατάφερε να κλείσει την Δράμα στα καρέ της. Το γκολ που φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου μπήκε μόλις στο έκτο λεπτό. Σκόρερ ο Αντούνιες ο οποίος εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή και με αριστοτεχνικό τρόπο έστειλε την μπάλα να «αναπαυτεί» στην αριστερή γωνία του Ρόκα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και διπλασίασε τα τέρματά της στο 13' όταν ο Κούτσι συνεργάστηκε άψογα με τον Ντιμπαλά και ο Βέλγος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 2-0. Στην συνέχεια ο Πανιώνιος έριξε τον ρυθμό του παιχνιδιού, και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με δύο γκολ διαφορά, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι, καθώς η Δράμα δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης με τους Σιόβα, Κούτσι και Ντιμπαλά να είναι οι κορυφαίοι δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Ρόκα, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ. Από την πλευρά της η Δράμα κατάφερε να κάνει την πρώτη της ολοκληρωμένη επιθετική προσπάθεια στο 65', όταν ο Κυβελίδης έκανε το σουτ από πλάγια, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μιχαηλίδη. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες απλά περίμενα την λήξη του παιχνιδιού που βρήκε άνετο νικητή τον Πανιώνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα