Εύκολα ο ΠΑΟ

22:14 5/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός χωρίς δυσκολία νίκησε με 3-0 τον Ηρακλή Ψαχνών και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 15 Γενάρη (17:00).

Το ματς

Οι παίκτες του Παναθηναϊκός απείλησαν δύο

φορές πριν φτάσουν στο γκολ στο 35' με τον Χρήστο Δώνη. Ο Δώνης προωθήθηκε στην περιοχή και μετά από συνδυασμό Ζέκα και Κλωναρίδη, ο τελευταίος σέντραρε για τον πλασαρισμένο στη μικρή περιοχή νεαρό παίκτη του Παναθηναϊκού που με προβολή άνοιξε το σκορ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι «πράσινοι» έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για το 2-0, με τον Ηρακλή Ψαχνών να γλιτώνει κυρίως χάρη στον τερματοφύλακά του, Αθανασόπουλο. Ό,τι δεν συνέβη σε αυτό το διάστημα, συνέβη στο πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές και μέσα σε ένα δίλεπτο χάρη σε δύο ενέργειες του Καρέλη έφτασε το σκορ στο 3-0. Η πρώτη στο 58' όταν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Παλαιολόγου, μπήκε στην περιοχή από αριστερά και αφού τράβηξε προς το μέρος του τον τερματοφύλακα έδωσε έτοιμο γκολ στον Κλωναρίδη, ο οποίος απλά... φύσηξε τη μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο Καρέλης με δυνατό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή πέτυχε το 3-0.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Δώνης (72' Αναστασόπουλος), Ντίνας (64' Ατζαγκούν), Κλωναρίδης, Καρέλης (75' Μπαλμπόα).

Ηρακλής Ψαχνών (Γράφας): Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Νικολόπουλος, Τζάνης, Κρητικός (52' Ντελέκος), Κοιλιάρας, Ντάνιελ, Τσιμόντζι, Γκεμίσης, Τσούτσης (78' Επιτροπάκης), Παλαιολόγος (62' Φοντακάρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα