Εύκολα στην 8άδα η Εθνική

19:58 4/9/2013 - Πηγή: AEK365

Την πρόκρισή της στην 8άδα εξασφάλισε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε εύκολα με 21-6 τη Μεγάλη Βρετανία στον απογευματινό αγώνα μπαράζ (χιαστί) και σφράγισε την είσοδο στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει αύριο Πέμπτη στις 16.30 (ώρα Ελλάδας) τη Ρωσία στον προημιτελικό με στόχο την είσοδό της στην 4άδα της Ευρώπης.

ΕΛΛΑΔΑ

- ΒΡΕΤΑΝΙΑ 21-6

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 7-0, 1-1, 7-2, 6-3

ΣΚΟΡΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ: Πλευρίτου Ελ. 4, Ξενάκη 3, Καλογεράκου 3, Σώρα 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 2, Νιαρχάκου 2, Πλευρίτου Βασ. 2, Μαμόγλου 1.

Ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Μορφέση, ο Στέφανος Λέανδρος, δήλωσε: "Ημασταν σοβαροί και κάναμε αυτά που είχαμε πει στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τη Βρετανία. Πήραν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά. Από τη μέση του παιχνιδιού και μετά - καθώς είχαμε καθαρίσει - το μυαλό μας ήταν στο επόμενο καθοριστικό ματς με τη Ρωσία. Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για την αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό σε ένα παιχνίδι που θα είναι σίγουρα ντέρμπι".

Keywords
Τυχαία Θέματα