Έφτασε Ελλάδα ο Βεργίνης

17:52 15/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο παίκτης βρέθηκε για προετοιμασία στοΜπιλμπάο, αλλά επαναπατρίστηκε για χάρη του Άρη, όπου αγωνίστηκε την τελευταία 2ετία.
«Κατ' αρχήν, θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Κατσικάρη και τη Μπιλμπάο για όλο το χρονικό διάστημα που ήμουν εκεί. Συμμετείχα στην προετοιμασία και στα φιλικά παιχνίδια, ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα. Από σήμερα (15/1) είμαι παίκτης του Άρη. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Καταλαβαίνω ότι με τον κ.Αρβανίτη στη θέση του προέδρου γίνεται μία καινούρια προσπάθεια στην ομάδα, ώστε να εξυγιανθεί και να γίνουν καλύτερα τα πράγματα για την ομάδα μας. Είμαι πολύ χαρούμενος

που συμμετέχω κι εγώ σε αυτή τη προσπάθεια και θα δώσω τα πάντα για το καλό της ομάδος. Ξέρω ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα, όλοι περνούν μία δύσκολη κατάσταση στο μπάσκετ, αλλά νομίζω ότι, αν στον Άρη, όλοι αυτοί που αγαπούν αυτή την ομάδα είναι κοντά της, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα» είπε (δηλώσεις: pressaris.gr) κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ συνέχισε αναφορικά με την υπογραφή του στον Άρη: «Κι ο κ.Αρβανίτης κι ο κ.Αλεξανδρής με προσέγγισαν πάρα πολύ σωστά. Το γεγονός ότι θα έχω την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα πραγματικά και το ότι αγωνίστηκα δύο χρόνια στον Άρη και νιώθω ότι γυρίζω σπίτι μου, έπαιξαν σημαντικό ρόλο».
Ο 25χρονος γκαρντ τόνισε πως είναι έτοιμος να προσφέρει απ' την πρώτη στιγμή, αφού «με τη Μπιλμπάο κάναμε πολύ καλή προετοιμασία. Το επίπεδο είναι τελείως διαφορετικό στην Ισπανία σε σχέση με την Ελλάδα. Υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός κι όλο αυτό το σκηνικό με βοήθησε να γίνω καλύτερος. Ήταν πολυ σημαντικό που ήταν κάποιοι Έλληνες εκεί. Με βοήθησαν τα παιδιά, ο Βασιλειάδης κι ο Ζήσης, αλλά κι ο κόουτς Κατσικάρης. Απ' την πρώτη στιγμή μου έδειξε πόσο ωραία θα ήταν τα πράγματα εκεί. Πέρασα δύο υπέροχους μήνες».
Το ελληνικό στοιχείο... παραείναι έντονο και στη φετινή ομάδα του Άρη, αφού, λόγω οφειλών, εξακολουθεί να μην έχει το δικαίωμα χρησιμοποίησης των νεοαποκτηθέντων Αμερικανών. Μιλώντας για την υπάρχουσα κατάσταση, εξήγησε πως «κι οι συνθήκες το απαιτούν, αλλά νομίζω αυτό είχε να γίνει πολλά χρόνια. Ο Άρης βασίστηκε σε ξένους παίκτες τα περασμένα χρόνια. Από φέτος γίνεται μια νέα προσπάθεια, τα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα είναι έμπειρα, έχουν παραστάσεις απ' το ελληνικό πρωτάθλημα και θα βοηθήσουν και τους νεαρούς παίκτες να προσαρμοστούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα