«Έφυγε» η Πουσπουτάκη

00:27 10/12/2012 - Πηγή: AEK365

Θρήνος στο ελληνικό χάντμπολ και τον ΠΑΟΚ για τον άδικο χαμό της Αντωνίας Πουσπουτάκη, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 36 ετών.
Η Πουσπουτάκη υπήρξε μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων, αλλά και του ΠΑΟΚ από την αρχή της ίδρυσης του γυναικείου τμήματος, βοηθώντας το να ανέβει στην Α1 κατηγορία.
Τα τελευταία τρία χρόνια απείχε λόγω των προβλημάτων υγείας από τις προπονήσεις της ομάδας, βρισκόταν όμως πάντα κοντά σε

αυτή ψυχολογικά και πνευματικά μέχρι την στιγμή που έχασε την άνιση «μάχη» με την επάρατη νόσο.
Η κηδεία της Αντωνίας έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στην ιδιαίτερη πατρίδα της στις Σέρρες και το παρών έδωσε η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον έφορο Δημήτρη Χασεκίδη.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΧΕ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της αδικοχαμένης αθλήτριας. Ανακοίνωση για τον θάνατο της Αντωνίας Πουσπουτάκη εξέδωσε και ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.
«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το γυναικείο τμήμα χειροσφαίρισης του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό της αθλήτριας του Πουσπουτάκη Αντωνίας. Η προσφορά της στο σύλλογο μας όσο και στο γυναικείο χάντμπολ υπήρξε μεγάλη και ανιδιοτελής.
Αντί στεφάνου θα κατατεθεί συμβολικό ποσό στο Χαμόγελο του Παιδιού.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ»

Keywords
Τυχαία Θέματα