«Έγιναν λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν»

20:46 17/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανελευσινιακού για την 6η αγωνιστική της Basket League, όχι όμως και από τη γενική εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Σούλης Μαρκόπουλος.«Το είχαμε συζητήσει ότι η Ελευσίνα είναι καλή ομάδα. Έφερε αποτελέσματα όχι από τύχη, αλλά μετά από προσπάθεια. Είχαμε ψυχικά αποθέματα. Οι παίκτες καλούνται σε μικρά χρονικά διαστήματα να παίρνουν βαρύ φορτίο. Εμείς αρχίσαμε άσχημα. Βασικοί

παίκτες μας ήταν άστοχοι. Στη συνέχεια η άμυνά μας ήταν δυνατή. Σιγά σιγά μπήκαμε στο παιχνίδι, αλλά έγιναν λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Για το παιχνίδι με την την Μπουντούτσνοστ είπε: «Εμείς πρέπει να παλέψουμε τώρα απέναντι σε μία καλή ομάδα σε μία δύσκολη έδρα».
Τέλος, για την κούραση των παικτών του σχολίασε: «Προβληματισμός υπάρχει γενικά αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες για τους παίκτες μέσα στο γήπεδο».
Ο Λεωνίδας Κασελάκης από την πλευρά των παικτών ανέφερε: «Ηταν πολύ ψυχοβγαλτικό παιχνίδι. Η Ελευσίνα δεν είναι τυχαία ομάδα, το ξέραμε αυτό από πριν. Κάναμε πολλά παιδικά λάθη που παραλίγο να μας στοιχίσουν αλλά αυτό που μένει είναι η προσπάθεια στο τέλος. Πήραμε μία σημαντική νίκη που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε. Δεν είναι βέβαιο αν θα παίξεις καλά ότι θα κερδίσεις ή αν θα παίξεις άσχημα θα χάσεις, με τον Ολυμπιακό παίξαμε καλά και χάσαμε και σήμερα κάναμε λάθη και κερδίσαμε. Σε λιγότερο από 48 ώρες δίνουμε ένα κρίσιμο ματς με την Μπουντούτσνοστ και πρέπει να συγκεντρωθούμε για το καλύτερο. Δεν πρέπει να βάλουμε στην σκέψη μας την κούραση. δεν είναι ευχάριστα τα πολύωρα ταξίδια, αλλά η κούραση ξεκινάει από το μυαλό. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα